Izvor: Mondo/Nauka & Tehnologija arhiva vesti 26.06.2018

Nova Call of Duty priča vodi nas i u Staljingrad

Mondo 26.06.2018
Nove mape i nove misije, pucačina po Europi i Africi u trećem dodatku za Call of Duty: WWII igru! Nakon najave Activision-a, 26.juna je otkriven novi DLC za Call of Duty: WWII za PS4. Ime mu je United Front i donosi tri nove multiplayer mape (Market… »

Srbija ima 12. igrača protiv Brazila! (foto)

Mondo 26.06.2018
To smo svi mi, ali i velika grupa navijača, koja je danas otišla u Moskvu da bodri "orlove" na putu ka nokaut fazi Svetskog prvenstva! U iščekivanju odlučujuće utakmice "orlova", protiv Brazila na Otkritje areni, broj navijača našeg tima u glavnom… »

Kako do dva Viber naloga na istom telefonu

Mondo 26.06.2018
Mnogi korisnici imaju problem zbog toga što na Dual SIM telefonu nemaju dva Viber naloga. Evo jednog od mogućih rešenja. Ako nemate neki od novijih telefona, koji omogućavaju da imate više naloga po istoj aplikaciji (klonirane aplikacije), onda ste… »

Nove Google Mape dostupne u Srbiji + šta je novo

Mondo 26.06.2018
Još uvek nema javnog prevoza za Srbiju, ali nove Google Mape izgledaju bolje i lepše. Ako koristite poslednju dostupnu verziju Google Maps aplikacije (v9.80.2) moguće je da ste dobili najnovije ažuriranje, koje potpuno menja izgled jedne od… »

Apple: Punite telefone pogrešno, ovako bi trebalo!

Mondo 26.06.2018
Ma, šta kažete?! Nemoguće! Apple to nije rekao… Ili, jeste!? Apple nas uvek iznenadi - usporava iPhone za naše dobro, izbacuje 3.5 mm audio priključak, jer je hrabar, a sad nam, nakon decenije postojanja iPhone-a daje čas pravilnog punjenja… »

Retro telefoni ponovo u modi - koje vi pamtite?

Mondo 26.06.2018
Da li vam nedostaje vreme kada je “Zmijica“ na Nokiji bila jedini način za prekraćivanje vremena? Koje se emocije u vama probude kada vidite da neko koristi mobilni telefon, koji ste vi nosili pre 10-15 godina? Današnji mobilni telefoni se znatno… »