Izvor: Niške vesti arhiva vesti 26.06.2018

Stiže 1.000 doza MMR vakcine u Dom zdravlja

Niške vesti 26.06.2018
Dom zdravlja u Nišu dobiće u toku današnjeg dana od Ministarstva zdravlja 1.000 doza MMR vakcine (protiv morbila, zauški i rubeola) i već sutra biće nastavljena vakcinacija mališana tom vakcinom, izjavili su u Domu zdravlja. Dom zdravlja u Nišu… »

Važna saradnja školstva i lokalne samouprave

Niške vesti 26.06.2018
Otvarajući skup prvi čovek najveće niške opštine naglasio je da Gradska opština Medijana ima čitav niz aktivnosti posvećenih deci i mladima kako edukativnog tako i zabavnog karaktera. Kao posebno značajnu predsednik Gradske opštine Medijana… »

Prosečna aprilska plata u Nišu 46.098 dinara

Niške vesti 26.06.2018
Prosečna aprilska neto plata u Nišu iznosila je 46.098 dinara, što je za 3.019 dinara manje u odnosu na republički prosek, pokazuju najnoviji podaci Republičkog zavoda za statistiku. Od pet niških gradskih opština, zvanična statistika zabeležila… »

Bugarski ambasador: Niš daje doprinos evropskim integracijama Srbije

Niške vesti 26.06.2018
Vlajkov je rekao da svi veliki projekti, poput projekata u oblasti energije i infrastrukture treba da stvaraju povezanost sa zemljama u region, ali je veoma bitno da se radi na povezanosti medju ljudima, posebno u oblasti obrazovanja i kulture. “Tokom… »

Naissus Niš: Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži

Niške vesti 26.06.2018
Došlo je do havarije na vodovodnoj mreži u Lipovačkoj ulici, u naselju“Šljaka“. Zbog radova biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici u vremenu od 9 do 13 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja. Obavljaju se… »

Internacionalno priznanje za niškog karikaturistu Sašu Dimitrijevića

Niške vesti 26.06.2018
Ova prestižna nagrada dodeljena mu je na Balkanskoj smotri mladih strip autora u Leskovcu. “Ovo nije nagrada na konkursu već priznanje za rad na kratkom stripu, koji ja radim. To je takozvani kaiš strip. Počeo sam da ga radim kada sam uvideo da moji… »

Uspešno realizovan još jedan “KZM Shooting challenge” u Malči

Niške vesti 26.06.2018
Tročlane ekipe pucale su sa 3 vatrene linije, a od oružja dostupni su bili kalašnjikov (po 3 metka) i pištolj Cz99 (po 3 metka). Gađali su se i glineni golubovi sa po 3 metka, bacale sekire (throwing tomahawk), a bilo je i nadmetanja u trci brzih… »

Novak, Neda i Natalija šampioni Balkana

Niške vesti 26.06.2018
Seniorski reprezentativac iz KBK „Niš“, Novak Radulović, još jednom je osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 71 kg, i po peti put u karijeri postao šampion Balkana, pobedama nad reprezentativcima Makedonije i BIH (osvajač zlatnih medalja… »

„Air battle“: Prvi miting skoka motkom na ulicama grada

Niške vesti 26.06.2018
Organizator „Air battle“ mitinga je Atletski klub „Železničar“ Niš, jedan od najstarijih klubova u gradu osnovan 1937. godine. U svojoj dugoj istoriji ovaj klub organizovao je mnoga balkanska prvenstva i prvenstva Srbije za sve uzrasne… »

Privode se kraju radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži u Daničićevoj ulici i „Loznom kalemu“

Niške vesti 26.06.2018
Daničićeva ulica je bila u jako lošem stanju. Problem je predstavljala loša instalacija vodovodnih cevi koje su umesto na metar i sedamdeset bile na dubini od samo sedamdeset santimetara. Mreža je stara preko četrdeset godina. U drugoj fazi ulica… »