Izvor: OK radio arhiva vesti 26.06.2018

Policija zaplenila oko 5.000 pakli cigareta

OK radio 26.06.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu zaplenili su 4.978 paklica cigareta marke „king“ bez prateće dokumentacije, čija se vrednost procenjuje na oko milion dinara. Prilikom kontrole u mestu Lučane, policija je cigarete pronašla… »

U jeku malih boginja u Nišu nema MMR vakcina

OK radio 26.06.2018
Niš -- U niškom Domu zdravlja od početka juna vlada nestašica MMR vakcine. Iako su preraspodelom 10. juna stigle nove doze, one su brzo potrošene. U toj zdravstvenoj ustanovi uveravaju da nema razloga za brigu jer se uskoro očekuje prispeće novih… »

Igre bez granica i u Vranju

OK radio 26.06.2018
Vranje je jedan od 10 gradova u Srbiji u kojima će biti održane City Games - igre bez granica. City Games su međunarodni sportsko - zabavni projekat organizovan kao serija takmičenja između ekipa - predstavnika evropskih gradova. Osmišljene su i… »

Povređenog studenta iz Soluna prebacuju u Beograd

OK radio 26.06.2018
Đorđe Antić iz Vranja, student treće godine niškog Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, koji je zadobio teške povrede u mestu Nea Fokea u Grčkoj nakon skoka u bazen, nakon operacije u Solunu trebalo bi da bude prebačen u Beograd na dalje… »

Vranje odobrilo 2,3 miliona za bolji život invalida

OK radio 26.06.2018
Gradsko Veće Vranja usvojilo je predlog odluke o finansiranju i sufinansiranju projekata za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom za 2018. godinu. Danijela Milosavljević, gradska većnica za socijalna pitanja, navodi da će finansijski biti… »

Novi toplovod u Vranjskoj Banji

OK radio 26.06.2018
U Vranjskoj Banji počeli su radovi na izgradnji toplovoda od Simpo cveća do preduzeća Sunce juga u dužini od 190 metara. Izgradnja toplovoda jedna je od uslova za dolazak investitora, koji će se u Vranjskoj Banji baviti proizvodnjom povrća. Dragan… »

Glišić: Bez kadrovskih promena u Vranju

OK radio 26.06.2018
Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio da je prilikom posete Vranju, da je vranjski odbor SNS - a jedan od najboljih u Srbiji i da do daljeg neće biti kadrovskih promena u njegovom sastavu. Glišić je oposetio… »

U julu krštenje najmlađeg britanskog princa

OK radio 26.06.2018
Najmađi britanski princ, Luis, biće kršten 9. jula, a sveti čin obaviće kanterberijski nadbiskup Džastin Velbi, saopštila je danas britanska kraljevska palata. Luis, treće dete princa Vilijama i njegove supruge Kejt, vojvotkinje od Kembridža… »

"Orlovi" sleteli u Moskvu

OK radio 26.06.2018
Fudbaleri Srbije stigli su u Moskvu gde ih za dva dana očekuje odlučujući meč za dalji put Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Oni će u sredu od 20 časova igrati sa Brazilom na stadionu "Otkritje arena". U Moskvu su stigli u ponedeljak popodne, a… »

"U hrani treba da se uživa, naročito onoj dobro pripremljenoj"

OK radio 26.06.2018
Iako je u svet umetnosti zakoračila kao devojčica, na prvim časovima violine, a nešto kasnije i kroz džez pevanje, Jelena Gavrilović ipak je kao svoje konačno utočište izabrala dramsku umetnost. Podjednako dobra u pozorištu, televiziji i filmu… »