Izvor: Press arhiva vesti 26.06.2018

Zoran Marjanović na korak da se izvuče

Press 26.06.2018
Nakon što je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo prvostepeno rešenje kojim je produžen pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, ali mu nije ukinuo pritvor, ostalo je pitanje: šta će… »

Sergej: Igram sa Brazilcima, znam njihove slabosti

Press 26.06.2018
Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić kaže da mu slika sa Novog Zelanda, kada su srpski omladinci u finalu Mundijalita savladali Brazil 2:1, daje optimizam da slično može da ponovi i u seniorskom fudbalu protiv istog protivnika na Svetskom… »

U inostranstvo poslato 26 pacijenata

Press 26.06.2018
U prvoj polovini godine na lečenje van granica Srbije potrošeno 157 miliona dinara. Foto: Screenshot O TROŠKU države na lečenje u inostranstvo ove godine upućeno je 26 pacijenta čija oboljenja ne mogu uspešno da se leče u Srbiji. U prvoj polovini… »

Kinezi preuzeli slovenački ponos - i tri fabrike u Srbiji

Press 26.06.2018
Velenje -- Kineska grupacija Hisens (Hisense) postala je vlasnik 94 odsto udela u slovenačkom Gorenju. Foto:Thinkstock "Hisens-ovu ponudu za preuzimanje je prihvatilo 94 odsto akcionara Gorenja", izjavio je direktor brokerske kuće Ilirika koja upravlja… »

Zemljaci ismevaju Nejmara – besplatno piće za svaki pad

Press 26.06.2018
Nejmar da Silva je jedna od najvećih zvezde aktuelnog Svetskog prvenstva, ali pažnju javnosti više privlače njegov izgled i ponašanje. Foto:B92 Ključni igrač Brazila je svakodnevno meta ismevanja, prvo je bio na "udaru" zbog frizure, a sada zbog… »

RHMZ izdao novo upozorenje: Sutra obilne padavine

Press 26.06.2018
RHMZ izdao je novo upozorenje na novu količinu padavina koja se očekuje sutra. Foto:B92 Meteorolozi za sredu predviđaju oblačno i sveže vreme, povremeno sa kišom. Veća količina padavina očekuje se u istočnim i centralnim predelima, i to između… »

Nemačka: Ministarka smatra da burkini treba dozvoliti u školama

Press 26.06.2018
Kupaće kostime koji pokrivaju celo telo treba dozvoliti u školama, smatra nemačkla ministarka. Foto:Gettyimages Nemačka ministarka za pitanja porodice podržava nošenje burkinija u školama, jer smatra da kupaći kostim devojčicama muslimankama… »

Pet zadataka za Srbiju Kosovo je uslov svih uslova, ali to nije sve što EU očekuje od nas

Press 26.06.2018
Malo je onih koji imaju dilemu oko toga da je rešavanje odnosa između Beograda i Prištine stvar broj jedan kada je reč o evrointegracijama Srbije. Tim pre što ni evropske, kao ni srpske vlasti, naročito u poslednje vreme tu činjenicu ne propuštaju… »

Blago Narodnog muzeja u četvrtak ponovo pred publikom

Press 26.06.2018
"Kićenje neveste" Paje Jovanovića, deo vilice homenina stara 400.000 godina, mozaici iz manastira Svetih Arhangela kod Prizrena...samo su deo umetničkih dela iz riznice Narodnog muzeja, koji će, posle 15 godina, koliko je muzej bio zatvoren za… »

Smrt učenice u stanu dilera Pre nego što je pozvao hitnu pomoć, u šumi zakopao gomilu droge

Press 26.06.2018
Učenica trećeg razreda Politehničke škole Marija Marković (17), koja je izgubila život zbog konzumiranja narkotika, sahranjena je danas na groblju Bozman u Kragujevcu. Ona je otišla prerano, a mnoga pitanja zbog njene smrti su otvorena. Foto:Blic… »