Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 26.06.2018

Uhapšene četiri osobe zbog drskog ponašanja

Ritam grada Kg 26.06.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su danas, po skraćenom postupku, sudiji Prekršajnog suda u Kragujevcu priveli četiri osobe iz Kragujevca, zbog drskog i bezobzirnog ponašanja. Kako se sumnja, jedan od osumnjičenih je, nakon… »

Mreža ustanova kulture grada Kragujevca

Ritam grada Kg 26.06.2018
Jedanaest ustanova kulture čiji se rad, održavanje i ostvarivanje programa finansira iz budžeta grada Kragujevca ubuduće će funkcionisati u okviru Mreže. Povezivanje ustanova kulture u Mrežu ima za cilj unapređenje rada i načina funkcionisanja… »

Ajlin Bjelak nova igračica RK Radnički 1964

Ritam grada Kg 26.06.2018
Nakon debitantske sezone u okviru I lige Zapad čelnici RK Radnički 1964 su se dali u potragu za pojačanjima na pozicijama u timu koja nisu bila adekvatno pokrivena, što je svakako i osetljivo mesto pivota. Izbor je pao na jednu od najperspektivnijih… »

Centar za strna žita radi i bez mehanizacije

Ritam grada Kg 26.06.2018
Na parceli koja se nalazi u neposrednoj blizini upravne zgrade Centra za strna žita završena je žetva semenske pšenice, a za dvadesetak dana predstoji i žetva jarih kultura – ovsa i ječma. Posle višegodišnjih finansijskih problema, zahvaljujući… »

Novi detalji o smrti tinejdžerke – zakopao drogu, pa pozvao Hitnu pomoć

Ritam grada Kg 26.06.2018
Maloletna M. M. (17) iz Kragujevca, koja je preminula od predoziranja drogom u naselju Šumarice, najverovatnije je popila pet ili šest tableta ekstazija, tvrdi izvor blizak istrazi. Mladić koji je bio s njom navodno je najpre u šumi zakopao narkotike… »

Kragujevački biciklisti uspešni i na drumu

Ritam grada Kg 26.06.2018
Nakon serije uspešnih trka u MTB-u, kragujevački biciklisti nastupili su na državnom prvenstvu u drumskom biciklizmu. Petak je bio rezervisan za hronometar U Erdeviku kraj Šida na kome su vozači Radničkog osvojili 4 medalje. Najuspešniji je bio… »

Veprovi protiv Zmajeva u polufinalu

Ritam grada Kg 26.06.2018
U polufinalu Prve lige Srbije, Divlji veprovi će dočekati beogradske Plave zmajeve, koji su u izuzetno neizvesnoj i uzbudljivoj utakmici wild-card runde plej-ofa nadigrali Crne stršljene u Jagodini, rezultatom 36:34. Polufinalni duel na programu je u… »

U toku formiranje novih organa upravljanja Univerziteta u Kragujevcu

Ritam grada Kg 26.06.2018
Univerzitet u Kragujevcu trenutno je bez najviših organa upravljanja. Šestoro novih članova Saveta Univerziteta u Kragujevcu imenovala je Vlada Srbije, dok imena članova koje biraju Naučno-nastavna veća na 12 fakulteta još pristižu u Rektorat… »