Izvor: Subotica.com arhiva vesti 26.06.2018

Zaplenjena veća količina firmirane garderobe, električnih aparata i alata

Subotica.com 26.06.2018
Carinici su u prethodna dva dana na Horgošu zaplenili veliku količinu tehničke robe i firmirane garderobe. Na ulazu u zemlju, u zelenom kontrolnom prolazu, namenjenom onima koji nemaju ništa za carinjenje, 25. juna 2018. godine, zaustavljen je kombi… »

Barna srebrn na 4x200 štafeta, Štefanek poražen u finalu do 77kg

Subotica.com 26.06.2018
Subotički sportisti, mladi plivač Andrej Barna i iskusni rvač Davor Štefanek dodali su još dve medalje u statistiku srpskog reprezentativnog tima koji ovih dana pravi sjajne rezultate na Mediteranskim igrama u Španiji. Kao što smo već juče… »

"Igre bez granica" 6. jula na bazenu u Dudovoj šumi

Subotica.com 26.06.2018
City Games karavan uskoro kreće na svoju turneju a u naš grad stiže 6. jula. Nesvakidašnje igre, mnogo adrenalina, timski rad i nezaboravno druženje očekuju svakog ko se bude tog dana našao na otvorenom bazenu Dudova šuma od 19 i 30 časova… »

Vremenska prognoza za 27. jun (sreda)

Subotica.com 26.06.2018
Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 16 do 20 stepeni, a duvaće umeren, pretežno severni vetar, brzinom do 7 metra u sekundi. Dan će obeležiti oblačno vreme sa kišom. Jutarnje časove obeležiće oblačno vreme i kiša, s… »

Predstava "Šta me snađe" u petak na Letnjoj pozornici

Subotica.com 26.06.2018
Predstava "Šta me snađe", u kojoj glavnu ulogu tumači jedna od naših najpopularnijih glumica, Anđelka Prpić, igraće se u petak, 29. juna, na Letnjoj pozornici na Paliću. Ulaznice po ceni od 800 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima… »

Subotička biskupija obeležava pola veka postojanja

Subotica.com 26.06.2018
Svečanom akademijom u petak i svetom misom u katedrali Svete Terezije Aviljske u subotu, Subotička biskupija obeležiće 50 godina postojanja. Pored svečanosti, na današnjoj koferenciji za medije najavljen je još jedan važan događaj za vernike… »

Počela primena novog Pravilnika o ishrani dece u predškolskim ustanovama

Subotica.com 26.06.2018
U PU „Naša radost“ nisu imali mnogo posla oko usklađivanja jelovnika sa novim Pravilnikom koji određuje uslove i način ishrane dece u predškolskim ustanovama, čija je primena počela u petak, budući da su odavno smanjili količine soli i… »

Sezonsko voće i povrće – luksuz ili potreba?

Subotica.com 26.06.2018
Koliko je sveže voće i povrće dostupno prosečnom srpskom potrošaču, ali i kako se kreću cene, proverila je ekipa TV Subotice na Mlečnoj pijaci. I dok se prodavci pravdaju nepovoljnim vremenskim uslovima koji su uticali na više cene u odnosu na… »

Međunarodni susret starih motornih vozila za vikend u našem gradu

Subotica.com 26.06.2018
Jubilarni 20. Međunarodni susret starih motornih vozila održaće se od 29. juna do 1. jula u Subotici i na Paliću, a prema najavama organizatora očekuje se dolazak između 80 i 120 "old timer" automobila i motocikala. Centralni događaj manifestacije… »

Visoka koncentracija polena koprive u vazduhu

Subotica.com 26.06.2018
Tokom protekle nedelje, u vazduhu zabeležena je visoka koncentracija polena koprive, dok su trave, ostala drveća i korovi beležili nisku koncentraciju. Prema izveštaju o aerobiološkom ispitivanju Zavoda za javno zdravlje Subotica, tokom prošle… »