Beograd arhiva vesti 29.06.2018

Noć u Beogradu: Muškarac izboden nožem, dve manje saobraćajke

Večernje novosti 29.06.2018
Muškarac starosti 45 godina ušao je oko 21.20 časova u policijsku stanicu u Savskoj ulici sa ubodnom ranom od noža, nakon čega je pozvana Hitna pomoć, saopšteno je u Hitnoj pomoći. U toku noći u Beogradu jedan muškarac je izboden nožem, a… »

Ćirilica i porodilje ujedinile vlast i opoziciju u Beogradu

N1 Info 29.06.2018
Sednice novog saziva gradskog parlamenta često su obeležene žustrim raspravama vlasti i opozicije, ali su odluke o popustu za firme koje istaknu svoj naziv na ćirilici i da žene koje rode treće dete od grada dobiju jednokratnu pomoć od 30.000… »

Usvojen rebalans budžeta Vesić: Grad Beograd nikome ništa ne duguje

Kurir 29.06.2018
BEOGRAD - Skupština grada Beograda usvojila je danas rebalans budžeta, kojim su planirana ukupna sredstva u iznosu od 103,28 milijardi dinara. To je za 25,14 miliona dinara više u odnosu na sredstva planirana budžetom za ovu godinu, pojasnio je… »

Za treće dete u Beogradu 30.000 rsd!

Mondo 29.06.2018
U cilju podsticanja povećanja nataliteta Beograd će za treće dete dati jednokratnu pomoć u iznosu od 30.000 dinara svim porodiljama koje imaju prebivalište ili borave na teritoriji grada više od godinu dana od dana rođenja deteta. Foto… »

Bulevar Vudrou Vilsonu, spomenik patrijarhu Pavlu, legendama košarke

Večernje novosti 29.06.2018
Novi gradski bulevar na prostoru Beograda na vodi poneće ime nekadašnjeg predsednika SAD Vudroa Vilsona. Novi gradski bulevar na prostoru Beograda na vodi poneće ime nekadašnjeg predsednika SAD Vudroa Vilsona, a spomenike će u najskorije vreme dobiti… »

"Monsuni" širom Srbije: Saobraćaj otežan na Ibarskoj magistrali, 30 osoba evakuisano u Stepojevcu! (video)

Večernje novosti 29.06.2018
Obilne kiše izazvale su ogromne nedaće širom Srbije, kao i u prestonici. Saobraćaj na Ibarskoj magistrali kod Stepojevca u jednom trenutku bio u prekidu, odvija se otežano. Obilne kiše izazvale su ogromne nedaće širom Srbije, kao i u prestonici… »

Voždovčani, pripremite zalihe: Ovi delovi Lekinog brda danas će ostati bez vode

Kurir 29.06.2018
Na opštini Voždovac, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, danas od 08:30 do 14:00 sati bez vode će ostati potrošači u Pčinjskoj ulici, od Rade Končara do Vojvode Prijezde. JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" obaveštava potrošače da… »

"Devojka u plavom" koja hoda: Manekenka oživela čuveni portret Đure Jakšića

Blic 29.06.2018
"Devojka u plavom" poznato je likovno delo Đure Jakšića, i posetioci Narodnog muzeja moći će da vide ovo ulje na platnu nakon više od 15 godina. Međutim, tokom otvaranja Muzeja, ova slika ovaplotila se u obliku devojke, koja neodoljivo podseća na… »

Za svakog ponešto: Ova mesta sutra možete besplatno da obiđe i - uživate!

BK TV 29.06.2018
Uživajte šta god da odaberete! POSETITE NARODNI MUZEJ Multimedijalnim spektaklom juče je posle 15 godina ponovo otvoren Narodni muzej. Brojni Beograđani i gosti Beograda sa nestrpljem su čekali da vide blago koje "krije" ova iziuzetno važna… »

Kiša izazvala haos u prestonici: Ulice pretvorene u reke, kolaps u saobraćaju (video)

BK TV 29.06.2018
I kišobrani nisu bili od pomoći. Snažno nevreme praćeno obilnim padavinama pogodilo je danas srpsku pretonicu, a pojedine ulice su se za svega nekoliko minuta pretvorile u reke. Prema najavama meteorologa na području Beograda lokalna pojava… »