Izvor: Dnevnik/Politika arhiva vesti 29.06.2018

Dačić: Pacoli ima svoje tvitove, ja - službene note zemalja

Dnevnik 29.06.2018
BEOGRAD: Prvi potpredsednik Vlade i ministar inostranih poslova Ivica Dačić saopštio je danas da je još jedna zemlja povukla priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i Metohije, ali da će ime te države objaviti iduće nedelje, dodajući… »

Čepurin: Putin prihvatio da poseti Srbiju

Dnevnik 29.06.2018
BEOGRAD: Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin prihvatio je da postu Srbiju, što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio kao veliku čast za Srbiju i kao potvrdu tradicionalnih prijateljskih srpsko-ruskih veza. Poruku da je Putin prihvatio da… »

Vučević: Nadležni organi hitno da reaguju na pretnje Ristića

Dnevnik 29.06.2018
NOVI SAD: Potpredsednik Glavnog odbora SNS Miloš Vučević pozvao je danas nadležne državne organe da pod hitno reaguju i preduzmu zakonom propisane mere zbog pretnji smrću predsedniku Aleksandru Vučiću koje je juče izrekao poslanik Slaviša… »

Obeležavanje godinu dana rada Vlade u Subotici 5. jula

Dnevnik 29.06.2018
BEOGRAD: Godinu dana rada Vlade Ane Brnabić zvanično će biti obeleženo u četvrtak, 5. jula 2018. godine u Subotici, rečeno je Tanjugu u Kabinetu premijerke. Predsednica Vlade će sa članovima Vlade provesti ceo dan u tom gradu gde će, između… »

Đurić: Jeste pretnja, direktna, predsedniku Srbije

Dnevnik 29.06.2018
BEOGRAD: Potpredsednik SNS Marko Đurić ocenio je neprimerenim sve pokušaje Slaviše Ristića da prikrije pravu prirodu svog političkog delovanja i direktnu pretnju državnom vrhu i predsedniku Aleksandru Vučiću. "Neprimereni su i odvratni svi… »

Putin u Srbiji 1. novembra: Vojna parada, stižu i tenkovi

Dnevnik 29.06.2018
BEOGRAD: Ruski predsednik Vladimir Putin doći će u posetu Srbiji 1. novembra, na Dan oslobođenja Beograda u Prvom svetskom ratu, saznaju Novosti. U sutrašnjem štampanom izdanju Novosti pišu i da bi tada u Beogradu trebalo da bude upriličena vojna… »

Počeo treći Forum mladih lidera regiona

Dnevnik 29.06.2018
NOVI SAD: Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević zajedno sa predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić i gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem, prisustvovao je otvaranju trećeg Foruma mladih lidera regiona, koji će biti održan u… »