Izvor: Glas Zapadne Srbije/Regioni arhiva vesti 29.06.2018

Uhapšen osumnjičeni za pokušaj pljačke menjačnice

Glas Zapadne Srbije 29.06.2018
Priboj - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Priboju, neposredno nakon razbojništva u jednoj menjačnici, uhapsili su D.H. (1992) iz Nove Varoši, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio to krivično delo, navodi se u saopštenju PU… »

Završena izgradnja kanalizacije u Gornjoj Atenici

Glas Zapadne Srbije 29.06.2018
Čačak - U Gornjoj Atenici kod Vrela, završena je izgradnja kanalizacije u dužini od 650 metara za 25 domaćinstava, čime su rešeni dugogodišnji problemi meštana ovog dela Atenici i zaštićena Atenička reka, kao jedan od lokaliteta na teritoriji… »

Amerikanci, Italijani, Nemci ali i domaći privrednici na lokaciji Cera

Glas Zapadne Srbije 29.06.2018
Čačak – Poslovna zona Cer-Slovas postaje sve interesantnija stranim, ali i domaćim privrednicima. Prostire se na površini od pet hektara i komletno je infrastrukturno opremljena. Struja, gas, voda, saobraćajnice – sve je uređeno, zbog čega i… »

Obeležavanje Javorskog rata 12 jula

Glas Zapadne Srbije 29.06.2018
Ivanjica - Deset godina zaredom na Javoru se održava Sabor srpske omladine iz matice i rasejanja i Čas istorije posvećen Javorskom ratu 1876. godine, čije je osnivač Humanitarna organizacija „Stara Raška” iz Beograda. Kada je osnovana… »

Ne može koza da čuva kupus (ili dvostruki aršini Medijske koalicije)

Glas Zapadne Srbije 29.06.2018
Čačak - Ozbiljnom čoveku mora da se smuči od pojedinih naučnika iz Medijske koalicije, pogotovu zbog dvostrukih standarda i različitih aršina, kad je reč o raspodeli sredstava za medije. Kako je moguće da im je odjednom zasmetalo što je član… »

Vojska preuzela upravljanje FAP-om

Glas Zapadne Srbije 29.06.2018
Priboj - Nakon što je juče održana Skupština akcionara FAP-a, formiran je i novi Nadzorni odbor po preporuci Vlade Srbije. Novi Nadzorni odbor je sastavljen od predstavnika Ministarstva odbrane, koje će kroz njega upravljati FAP-om, te je Vojska od… »

Dveri: Bajka o Forverku

Glas Zapadne Srbije 29.06.2018
Čačak - Na Petrovdan, 12. jula u 12 sati, simbolično, biće postavljen kamen temeljac za izgradnju fabrike Forverk u Preljini. Tom činu će prisustvovati i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. Tim povodom Informativna služba Dveri u Čačku je… »

ARLEMM umetnički karavan u Požegi

Glas Zapadne Srbije 29.06.2018
Požega - Umetnički karavan ARLEMM, stiže u subotu 30. juna na Trg Slobode u Požegi u 20:30. Izložba najavljuje manifestaciju ARLEMM 2018, koja će se održati u Arilju od 14. do 29. jula 2018. godine. Manifestacija se realizuje devetu godinu za… »

Borba za školu i selo

Glas Zapadne Srbije 29.06.2018
Gornji Milanovac - Ovih dana se u svim gradovima i mestima širom Srbije, uz podelu đačkih knjižica, vesele priredbe i proslavljanje uspeha privodi kraju prethodna školska godina. I dok se sve ove aktivnosti na neki način u gradskim sredinama i… »

Veliko sređivanje u „Zagrljaju“, svaka pomoć dobrodošla

Glas Zapadne Srbije 29.06.2018
Topola – U prostorijama Udruženja “Zagrljaj“ u Topoli iz godine u godinu krečenje se odlagalo, uprkos potrebi da se prostoru za rad udahne nova svežina i čistoća. Sada je došao red da se zidovi oboje u vedrije boje. „Da bi očistili… »