Izvor: Jugmedia arhiva vesti 29.06.2018

Pretukao suprugu i naneo joj teške povrede

Jugmedia 29.06.2018
Vranjska policija uhapsila je danas Z.T. (1980) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. “Sumnja se da je Z.T. juče, u popodnevnim časovima, fizički napao i tukao tridesetosmogodišnju nevenčanu… »

Komisija opredelila 200 000 dinara za lečenje Miljane

Jugmedia 29.06.2018
Na predlog Gradskog veća Vranja, Komisija za dodelu sredstava obolelima od karcinoma i drugih teških bolesti, opredelila je 200.000 dinara za nastavak lečenja sugrađanke Miljane Ristić Stanković u Londonu, obolele od akutne mijeloblastne leukemije… »

Krkobabić pozvao zadrugare u Nišu da konkurišu za pomoć države

Jugmedia 29.06.2018
Ministar zadužen za regionalni razvoj Milan Krkobabić i pozvao zadrugare sa područja Nišavskog okruga da se prijave na konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za razvoj zadruga i podsetio da je u državnom budžetu za tu namenu ove godine obezbedjeno… »

Vozač kamiona krijumčario robu vrednu skoro milion i po dinara

Jugmedia 29.06.2018
Carinici su u saradnji sa policijom na Terminalu Gradina, zaplenili veliku količinu neprijavljene robe, vredne gotovo 1,5 miliona dinara. U skrivenom tovaru bilo je najviše torbi, parfema, odeće, galanterije i baterija, a za deo krijumčarene robe se… »

Od danas i zvanično računi za smeće veći za skoro 50 dinara

Jugmedia 29.06.2018
Računi za deponovanje smeća Leskovčana biće uvećani za nešto manje od 50 dinara, po članu domaćinstva, odluka je lokalne samouprave nakon danas potpisanog Aneksa ugovora IV između grada i PWW-a. To praktično znači da će od sledećeg meseca… »

Za podsticaj rađanja iz državne kase 500 miliona dinara

Jugmedia 29.06.2018
Ministarka zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović istakla je danas u Nišu da će država ove godine dodeliti lokalnim samoupravama 500 miliona dinara u okviru Strategije podsticaja rađanja. Ona je istakla da će… »

Meštani Sat Mahale se sukobili sa policijom i sprečili zaplenu izvršitelja (VIDEO)

Jugmedia 29.06.2018
Zbog dugovanja od oko 60 hiljada dinara, jutros nešto posle 8 časova, na vrata porodične kuće Mitrović u Sat Mahali zakucali sudski izvršiteljii koji su došli u pratnji policije, na šta je burno reagovao ceo komšiluk. Na snimku koji je objavio… »

NAJNOVIJE VESTI: Veći računi, smrad, odbrana od izvršitelja i trka za život – 29. jun – LESKOVAC, VRANJE, NIŠ

Jugmedia 29.06.2018
Koliko će biti uvećani računi Leskovčana za deponovanje smeća, zašto se širi nesnošljiv smrad u Gornjem Stopanju, kako su se Romi sukobili sa policijom i barem trenutno odbranili od izvršitelja, deo je tema koje možete pogledati u današnjim… »

U istoriji gimnazije najbolje odeljenje generacija 1999

Jugmedia 29.06.2018
Odeljenje koje je ove školske godine proglašeno za najbolje odeljenje generacije je 4/6, odeljenje koje danas zasigurno otvara novu stranicu, zlatnu stranicu istorije vranjske Gimnazije “Bora Stanković“, saopštila je direktorka škole Suzana… »

Nagrade najboljima, zaslužnima i otvaranje nove sezone na novom bazenu

Jugmedia 29.06.2018
Na gradsku slavu, Vidovdan, u Vladičinom Hanu priređena je svečanost na gradskom bazenu , povodom otvaranje letnje sezone i uručenja nagrada najboljim učenicima, njihovim profesorima i zaslužnim pojedincima. Ove godine uručene su i povelje osobama… »