Izvor: Mondo/Politika arhiva vesti 29.06.2018

"Još jedna zemlja povukla priznanje Kosova"

Mondo 29.06.2018
Još jedna zemlja povukla je priznanje kosovske nezavisnosti, izjavio je danas potpredsednik vlade i šef srpske diplomatije, Ivica Dačić. Kaže - Pacoli će pokušati da ih odgovori da povuku odluku. Foto: Tanjug/Dimitrije Goll On nije hteo da kaže o… »

Dačić o pretnjama Vučiću: Satanizacija!

Mondo 29.06.2018
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić kaže da ga ne iznenađuju pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i naglašava da već godinama traje satanizacija svih onih koji učestvuju u Briselskom dijalogu. Foto: Mondo/Goran Sivački… »

"Nestrpljenje i frustracija zbog slučaja Bitići"

Mondo 29.06.2018
Rezolucija Kongresa SAD vezana za slučaj Bitići je "izraz nestrpljenja i frustracije", ali i pokazuje da SAD još imaju interes da vide pravdu za porodicu Bitići, izjavio je danas ambasador SAD Kajl Skot. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Slučaj braće… »

NATO: Priština mora da se još malo potrudi

Mondo 29.06.2018
Hašim Tači kade da je vreme da Kosovo uđe u NATO. Predsednik Parlamentarne skupštine NATO-a, Paolo Ali, u Prištini rekao da je vreme - da Priština postigne još napretka. Foto: MONDO, Mario Milojević Paolo je rekao da NATO vidi stvarni napredak na… »

Dačić: Bizarna priča o lažnoj braći Pacoli

Mondo 29.06.2018
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić "razgolitio" je na pitanju bitke za povlaćenje priznanja ono što funkcioniše kao svojevrsna "paralelna diplomatija", čiji deo su i lažna braća Bedžeta Pacolija, tvitovi i pritisci iza scene. Foto… »