Izvor: OK radio arhiva vesti 29.06.2018

Vranjanac uhapšen nakon što je pretukao suprugu

OK radio 29.06.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su Z.T. (37) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Sumnja se da je Z.T. u četvrtak, u popodnevnim časovima, fizički napao i tukao… »

Apel Milenkovića: Pomozimo Miljani

OK radio 29.06.2018
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, pozvao je sve pojedince, udruženja, ustanove i preduzeća, da se uključe u akciju pomoći sugrađanki Miljani Ristić Stanković, čije se zdravstveno stanje pogoršalo. - Pokažimo još jednom solidarnost i… »

Grad Niš otpisao još 5 miliona dinara duga beogradskoj “Industriji obuće”

OK radio 29.06.2018
Nakon što je pre mesec dana otpisan dug od 5 miliona dinara Industriji obuće Beograd za zakup poslovnog prostora u Nišu, Gradsko veće odlučilo je da im otpiše još 5 miliona koje je ova firma dugovala za razne poreze i takse. Kako kažu u Gradskoj… »

Borba protiv trgovine ljudima i u Vranju

OK radio 29.06.2018
Strategija prevencije i suzbijanja trgovine ljudima, posebno ženama i decom i zaštite žrtava za period od 2017. do 2022. godine, je drugi strateški dokument koji Vlada donosi u rešavanju problema trgovine ljudima, a u okviru koga je uključen i grad… »

Civilima u Deri u Siriji ne daju da odu, moguća katastrofa

OK radio 29.06.2018
Ženeva -- Visoki komesar za ljudska prava UN Zeid Rad al Husein rekao je da se civili u sirijskoj pokrajini Deri možda nalaze zarobljeni pod opsadnim stanjem. Al Husein je rekao da bi to moglo da dovede do katastrofe i uporedio situaciju u Deri sa… »

Kurkuma čuva ovaj organ, a utiče i na gubljenje kilograma

OK radio 29.06.2018
Kurkuma podstiče detoks jetre i probavnog sistema, a zaslužna je i za brojne benefite u prehrani, te se preporučuje da se kašičica ovog začina svakodnevno nađe u vašoj ishrani. Kurkuma je koncentrisani izvor fitonutrijenta kurkumina, koji je… »

Fićom blokirao trotoar

OK radio 29.06.2018
Bahatost vozača kada je reč o parkiranju u Vranju nije karakteristična samo za vlasnike „besnih“ modela, već i za vozače onih malo starijih primeraka. U jednoj od centralnih vranjskih ulica vlasnik „Fiće“ je parkirao ovaj auto, zatvorivši… »

Dačić o "pretnjama Vučiću": Iracionalno ludilo zbog Kosova

OK radio 29.06.2018
Beograd -- Ivica Dačić kaže da ga ne iznenađuju "pretnje Aleksandru Vučiću" i naglašava da već godinama traje satanizacija svih onih koji učestvuju u Briselskom dijalogu. "Sve pretnje koje dolaze pokazuju da postoji visok stepen ne samo mržnje… »

Vlasinsko leto kao predtakmičenje za Guču

OK radio 29.06.2018
Vranje - Tradeicionalna turistička manifestacija “Vlasinsko leto” počinje 5. a završava se 8. jula izborom najboljih trubačkih orkestara, koji će se plasirati na Sabor trubača u Guči. Ovogodišnje “Vlasinsko leto” je 33. po redu. Prvog dana… »

Dobrovoljcima uručene značke i zahvalnice otadžbine

OK radio 29.06.2018
Vranje - Osobama koje su u periodu od 2011. do 2015. godine dobrovoljno služile vojni rok sa oružjem u sali Skupštine opštine Vladičin Han svečano su dodeljene značke i zahvalnice otadžbine. Priznanja je dobilo 58 dobrovoljaca, a svečano su im ih… »