Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 29.06.2018

Pivremeno zatvaranje dela Kosovske ulice i parkirališta “Zastava”

Ritam grada Kg 29.06.2018
U periodu od 29.juna do 2. jula parkiralište ”Zastava” neće raditi zbog održavanja koncerta Dina Merlina u “Kneževom arsenalu”. Kako je saopšteno iz “Parking servisa”, korisnici koji imaju regulisan pretplatnički odnos za posebno… »

Delegacija iz Pekinga u poseti Kragujevcu

Ritam grada Kg 29.06.2018
U Kragujevcu danas boravi delegacija opštine Sičeng kineskog grada Pekinga, koju predvodi Lu Yingchuan, sekretar Komiteta Komunističke partije Kine ove pekinške opštine. Direktora Komisije za kulturu, Sun Jinsong, direktora Kancelarije za… »

Kragujevac učesnik okruglog stola u Kini

Ritam grada Kg 29.06.2018
Kineski grad Sijan domaćin je okruglog stola čiji je cilj povezivanje i uspostavljanje saradnje između gradova na putu svile. Pored predstavnika lokalnih samouprava iz Kirgistana, Malezije, Francuske, Nepala, Tajlanda, Turske i Grčke, Srbiju… »

SG: Uz oštru polemiku usvojena odluka o reprogramu duga za struju

Ritam grada Kg 29.06.2018
Odbornici Skupštine grada doneli su danas odluku o dva dugoročna reprograma za izmirenje dugova iz prošlosti, od kojih jedan opterećuje budžet grada Kragujevca, a drugi porodične budžete građana. Prvi dugoročni reprogram odnosi se na dugove koje… »

Tešović novi trener Radničkog

Ritam grada Kg 29.06.2018
Fudbalski klub Radnički 1923 prekinuo je saradnju sa Slavišom Kovačevićem i za novog trenera postavio Darka Tešovića. Nekadašnji igrač Partizana i grčog Etnikosa, trenersku karijeru započeo je u mlađim selekcijama beogradskog Radničkog i… »