Izvor: Subotica.com arhiva vesti 29.06.2018

Uhapšen zbog pretnji putem Fejsbuka

Subotica.com 29.06.2018
Subotička policija uhapsila je D. L. (1999) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Subotica D.L. se tereti da je putem društvene mreže i slanjem… »

Glumac Brajan Koks dobitnik nagrade "Aleksandar Lifka"

Subotica.com 29.06.2018
Nagradu "Aleksandar Lifka", koju Festival evropskog filma Palić dodeljuje za izuzetan doprinos evropskom filmu, pored velikana Radeta Šerbedžije, ove godine će primiti cenjeni evropski i holivudski glumac Brajan Koks. Glumac Brajan Koks (Brian Cox)… »

Festival „Glas anđela“ večeras otvara predstava "Art", sutra takmičenje u etno pevanju

Subotica.com 29.06.2018
Predstavom „Art“ na sceni KUD „Doža Đerđ“ večeras će u Bajmoku početi četvrti festival „Glas anđela—Tijana Jurić“. U subotu je takmičenje u etno pevanju. Festival je posvećen tragično nastradaloj devojčici Tijani Jurić, ali on… »

Vremenska prognoza za vikend

Subotica.com 29.06.2018
Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 12 do 28 stepeni, a duvaće umeren do jak, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 9 metara u sekundi. Dan će obeležiti vedro, sunčano i toplo vreme. Jutarnje časove obeležiće vedro i… »

Hrabro srce Daniela Budaia prestalo je da kuca

Subotica.com 29.06.2018
Jutros oko 4 časa Daniel Budai, učenik OŠ "Jovan Mikić", izgubio je borbu sa teškim zdravstvenim izazovima sa kojima se praktično čitavog, suviše kratkog života suočavao. Hrabri Daniel (15) je, po rečima najbližih, osmeh zadržao do kraja… »

Nevreme u Subotici lomilo drveće, kidalo krovove, potapalo ulice i prevrtalo vozila

Subotica.com 29.06.2018
Nešto pre 18 časova Suboticu je zahvatilo nevreme, jaka kiša praćena snažnim udarima vetra. za samo dvadesetak minuta na ulicama grada mogle su se videti posledice u vidu slomljenog drveća, poplavljenih ulica, ali i prevrnutih vozila. Iako je… »

Privremena izmena trase linije 1A u subotu

Subotica.com 29.06.2018
Zbog zatvaranja Trga žrtava fašizma, u subotu, 30. juna, doći će do promene u trasi linije 1A (Kelebija opština-Novo naselje). U periodu od 8 do 14 časova, linija 1A saobraćaće na sledeći način: od stajališta Lifka autobusi će ići kroz ulicu… »

Gerontološki centar obeležio četiri decenije rada

Subotica.com 29.06.2018
Gerontološki centar u Subotici, jedna od najuspešnijih ustanova u oblasti socijalne zaštite u našoj zemlji, danas je obeležio četiri decenije rada. U značajan jubilej Gerontološki centar, nastao na temeljima preteče socijalne zaštite Uboškog… »

Hitnu pomoć češće kontaktiraju starije osobe zbog promenjivog vremena

Subotica.com 29.06.2018
Od nedelje, 1. jula, pacijenti kojima je neophodan pregled lekara opšte prakse u periodu dežurstva, tačnije subotom od 14 do 20 časova i nedeljom od 7 do 20 časova, kao i praznicima, javljaće se u ambulantu IV na Halaškom putu. To je novina koju… »

Predstava "Šta me snađe" pomerena za subotu

Subotica.com 29.06.2018
Predstava "Šta me snađe", u kojoj glavnu ulogu tumači jedna od naših najpopularnijih glumica, Anđelka Prpić, predviđena da se odigra večeras na Letnjoj pozornici, zbog lošeg vremena pomera se za subotu. Usled loših vremenskih prilika i… »