Izvor: Telegraf arhiva vesti 29.06.2018

Opomena Beogradu iz Vašingtona: Rešavanje slučaja "Bitići" faktor za razvoj odnosa SAD i Srbije

Telegraf 29.06.2018
Evo šta o opomeni iz SAD kaže ministarka pravde Srbije. Odbor za spoljne poslove Predstavničkog doma SAD usvojio je rezoluciju o ubistvu americkih državljana, braće Bitići, u Srbiji u julu 1999. godine, kojom pozivaju na privođenje pravdi… »

Uhapšen monstrum (19) iz Subotice: Puštao staforda na lutalice, a devojci koja je to snimila pretio: "Ku*vo prljava, 'oćeš…

Telegraf 29.06.2018
Danilo L. već godinama preti i napada. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su Danila L. (19) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On se tereti da je putem… »

Ključna godina za rešavanje kosovskog pitanja: Šta može da dobije Beograd, a šta Priština

Telegraf 29.06.2018
Neće biti nikakvog dogovora bez kompromisa - rekao je Skat. SAD žele da ohrabre i Beograd i Prištinu da dođu do kompromisa za pitanje KiM, izjavio je danas ambasador SAD Kajl Skat i naveo da Sjedinjene Države ovu godinu vide kao ključnu za… »

Protesti u Vašingtonu protiv Trampove imigracione politike: Policija uhapsila 575 osoba (foto)

Telegraf 29.06.2018
Policija je okupljenima poručila da "moraju da se raziđu, ako neće da budu uhapšeni" Policija je uhapsila 575 osoba koji su ispred američkog Senata u Vašingtonu demonstrirali protiv imigracione politike predsednika SAD Donalda Trampa, javio je AP… »

Krvavi obračun u Beogradu: Muškarac tokom noći izboden u vrat

Telegraf 29.06.2018
Ekipe Hitne pomoći obavile su tokom noći 89 intervencija. U Beogradu su se tokom noći dogodila dva udesa u kojima su povređene tri osobe, dok je 45-godišnji muškarac prevezen u Urgentni centar zbog dve ubodne rane u predelu vrata , rečeno je… »

Potop u Novom Sadu: Kamiondžija zarobljen u vozilu, voda napravila haos (video)

Telegraf 29.06.2018
Obilne padavine koje su danas zahvatile čitavu Srbiju, izazvale su pravi potop i potpuni kolaps u Novom Sadu. Količina padavina koja se sručila na grad na severu napravila je ozbiljne probleme vozačima, ali i prolaznicima. Pitali smo stručnjake kada… »

Milo Ðukanović: Crnu Goru niko i ništa neće skrenuti sa EU puta

Telegraf 29.06.2018
Svesni smo, kaže šef crnogorske države, da put ka Evropskoj uniji neće biti nimalo lak, niti lišen izazova. Crnu Goru niko i ništa neće skrenuti sa puta evropskih integracija, poručio je danas predsednik Milo Ðukanović, koji tvrdi da iz… »

Dve odluke ujedinile vlast i opoziciju u Skupštini Beograda, a nije povećanje plata odbornicima (foto)

Telegraf 29.06.2018
Opozicija je podržala predlog vladajuće većine. Sednice novog saziva gradskog parlamenta često su obeležene žustrim raspravama vlasti i opozicije, ali su odluke o popustu za firme koje istaknu svoj naziv na ćirilici i da žene koje rode treće dete… »

Albanci tvrde da im EU potvrdila: Zajednica srpskih opština bez izvršnih ovlašćenja

Telegraf 29.06.2018
Evropski savet u zaključcima o formiranju ZSO ocenio da zajednica mora biti formirana na osnovu sporazuma iz Brisela. Na poslednjem sastanku u Briselu, predstavnici EU potvrdili su prištinskoj delegaciji da će Zajednica srpskih opština (ZSO) biti… »

Slikala se gola pored Zida plača, svi su je odmah napali, ali nju baš briga za kritike (foto)

Telegraf 29.06.2018
Njena trodnevna poseta Izraelu poklopila se sa 70. godišnjicom osnivanja te države, kao i sa kontroverznim otvaranjem američke ambasade u Jerusalimu u maju. Belgijska umetnica Marisa Papen (26) izazvala je skandal u Izraelu, nakon što se gola… »