Izvor: Vesti online/Politika arhiva vesti 29.06.2018

Sputnjik: Priznanje povukla Papua Nova Gvineja?

Vesti online 29.06.2018
Sudeći po opisu šefa diplomatije, zemlja koja bi mogla da povuče priznanje Kosova je Papua Nova Gvineja, piše Sputnjik. Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je da je imejlom dobio notu da je jedna zemlja povukla priznanje Kosova, a da… »

Putin opet dolazi u Srbiju

Vesti online 29.06.2018
"Predsednik Rusije Vladimir Putin će na jesen doći u Srbiji", izjavio je jutros ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. - Predsednik Rusije Vladimir Putin će na jesen doći u Srbiju. To mi je rekao da planiraju šef ruske diplomatije Sergej Lavrov sa… »

Ambasador SAD: Evo šta će dobiti Srbija i Kosovo

Vesti online 29.06.2018
"Srbija i Kosovo dobiće samo ono što dijalogom dogovore između sebe", izjavio je danas ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot. Upitan šta je maksimum koji Srbija može da dobije iz razgovora o rešenju kosovskog pitanja, ambasador je kazao da SAD "samo… »

"Sada je vreme da Kosovo bude u NATO"

Vesti online 29.06.2018
Predsednik Parlamentarne skupštine NATO, Paolo Ali razgovarao je danas u Prištini sa predsednikom privremenih kosovskih institucija Hašimom Tačijem i tom prilikom izrazio zadovoljstvo saradnjom sa kosovskim parlamentom, saopštio je kabinet kosovskog… »

"Otadžbina": Odgovor na medijsku hajku na narodnog poslanika Slavišu Ristića

Vesti online 29.06.2018
Neviđena medijska hajka režimskih medija i čelnika SNS na Narodnog poslanika Slavišu Ristića i predsednika Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije "Otadžbina" ima za cilj da se velikom larmom i galamom prekrije sadržaj pisma Srba sa Kosova i… »

Dok Beograd "sprema dolare", kosovska ambasadorka... (FOTO)

Vesti online 29.06.2018
Kosovska ambasadorka u SAD Vljora Čitaku objavila je fotografiju sa američkim državnim sekretarom Majkom Pompeom. Pata kënaqësinë që ta takoj Sekretarin e shtetit Mike Pompeo. Sekretari Pompeo e njeh shumë mirë Kosovën dhe ne jemi me fat që… »

Sputnjik: Režija da se proglasi "agresija Srbije"

Vesti online 29.06.2018
"Slanje specijanih albanskih jedinica na sever Kosova, za Vidovdan, potez je kojim Priština želi da isprovocira Srbiju na sukob", piše Sputnjik. Specijalne jedinice Rosu uputile su se na sever Kosova, a ova odluka je doneta pošto je srpskom ministru… »