Izvor: Beta video arhiva vesti 17.07.2018

Policija zaplenila više od dva kilograma heroina u Novom Pazaru

Beta video 17.07.2018
BEOGRAD - Policija je uhapsila A.N. (53) u A.Š (56) iz Novog Pazara i zaplenila više od dva kilograma heroina, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP). (pokrivalice) Beta /MUP… »

Vučić: Moj posao je da Srbija ima dobre odnose sa Hrvatima

Beta video 17.07.2018
PARIZ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Parizu da ga ne čudi slavljenje uspeha fudbalske reprezentacije u toj zemlji uz pevanje ustaških pesama, ali da je njegov posao da sa Zagrebom ima dobre i sve bolje odnose. Beta/MOD… »

Makedonija otpočela skrining proces za pristupanje EU

Beta video 17.07.2018
SKOPLJE - Posetom evropskog komesar za proširenje i susedsku politiku Johanesa Hana Skoplju danas je zvanično obeležen početak pripremnih aktivnosti za proces skrininga. (pokrivalice)… »

Prijem povodom stogodišnjice smrti cara Nikolaja II Romanova

Beta video 17.07.2018
BEOGRAD - U Skupštini grada prijem povodom stogodišnjice smrti cara Nikolaja II Romanova. Prisustvovao je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i patrijarh Srpske pravoslavne crkve Irinej. (pokrivalice)… »

Srbija ulazi u EU kada reši pitanja Kosova, pravnog sistema i vladavine prava

Beta video 17.07.2018
BEOGRAD- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Parizu da Srbija ne može ući u Evropsku uniju (EU) dok ne reši pitanje Kosova i Metohije, pravnog sistema i vladavine prava.On je na konferenciji za medije rekao da i uz pomoć… »

Kompanija MK i NURDOR obeležili pet godina postojanja Roditeljske kuće

Beta video 17.07.2018
NOVI SAD - Kompanija MK Grupa je povodom obeležavanja pet godina postojanja Roditeljske kuće u okviru zadužbine porodice Kostić u Novom Sadu tom objektu donirala igralište za decu koja borave u kući tokom lečenja od malignih bolesti. (pokrivalice)… »

Brnabić: Podrška Gruzije teritorijalnom integritetu i suverenitetu

Beta video 17.07.2018
TBILISI - Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić rekla je da je Srbije „zainteresovana za jačanje dijaloga sa Gruzijom na svim nivoima“ i ocenila da je princip međusobnog poštovanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta, dobra osnova… »

Vučić poručio da će Srbija biti sačuvana od bilo kakvih sukoba

Beta video 17.07.2018
PARIZ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je upitan da prokomentariše izjavu kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da će u slučaju podele teritorije doći do novog rata, rekao je da on ne želi da govori o ratu. Beta/MOD… »

Brnabić se sastala sa predsednikom Gruzije

Beta video 17.07.2018
TBILISI - Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas u Tbilisiju sa predsednikom Gruzije Georgijem Margvelašvilijem. (pokrivalice) Beta/MOD… »

Brnabić sastala sa Kobakhidzeom

Beta video 17.07.2018
TBILISI - Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas u Tbilisiju s predsednikom gruzijskog paralamenta Iraklijem Kobakhidzeom. (pokrivalice)Beta/MOD… »