Izvor: InfoKG arhiva vesti 17.07.2018

Kragujevac i Kijov dobiće multifunkcionalna "igrališta blizance", ali se još ne zna kada kreće izgradnja

InfoKG 17.07.2018
Izgradnja dva identična multifunkcionalna igrališta u Kijovu i Kragujevcu još jednom je bila tema zvaničnika dva grada, a poodom proslave Dana Republike Češke i obeležavanja 15 godina saradnje. Iz Gradske uprave nisu mogli da nam preciziraju kada… »

Izabrane nove sudije, ostaje veliki manjak delilaca pravde

InfoKG 17.07.2018
Problem manjka delilaca pravde delimično će biti rešen izborom 33 novih sudija u Srbiji, od koji će neki raditi u Kragujevcu. Visoki savet sudstva izabrao je 33 nove sudije za Upravni sud, te za apelacione sudove u Beogradu, Nišu i Kragujevcu, kao i… »

FIAT ne da "titulu", i dalje najveći srpski izvoznik

InfoKG 17.07.2018
Najveći srpski izvoznik u prvih šest meseci ove godine ostvarila je kompanija "Fiat Krajsler automobili" (FCA) sa 471,4 miliona evra, te tako nastavila dugogidišnji trend, a ostale koji su ušli u top 15 daleko iza sebe. Kako je objavilo Ministarstvo… »

Memorijal „Nenad Nena Manojlović“ na zatvorenom bazenu (PROGRAM)

InfoKG 17.07.2018
Međunarodni memorijalni turnir „Nenad Nena Manojlović“, održaće se po četvrti put, od srede do petka, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“, u organizaciji Kragujevačkog vaterpolo kluba Radnički. Turnir će ove godine okupiti osam… »

"Global Village": Sajam kultura, tradicija, muzike i hrane u Velikom parku

InfoKG 17.07.2018
U organizaciji AIESEC-a u Kragujevcu će i ove godine biti održana manifestacija ”Global Village”, svojevrsni sajam kultura na kome će inostrani studenti predstavljati svoju tradicionalnu, muziku, hranu. Manifestacija se održava sutra u Velikom… »

Zabava starija od nove ere: CIRKUS je ponovo u Kragujevcu, mališani oduševljeni

InfoKG 17.07.2018
Kružna arena, akrobate, klovnovi, žongleri, životinje, trikovi... Cirkus je posle dužeg vremena ponovo u Kragujevcu. U publici oduševljeni kragujevački mališani, mnogi prvi put u prilici da vide ovaj spektakl. Doveli ih roditelji, bake, deke, koji… »

Vojvođanska zlatna rukavica: Slobodan Jovanović osvojio zlato i proglašen najboljim domaćim bokserom

InfoKG 17.07.2018
Osvajač zlata na 36. “Vojvođanskoj zlatnoj rukavici” u poluteškoj kategoriji je bokser kragujevačkog “Radničkog” Slobodan Jovanović, koji je od strane stručnjaka proglašen i najboljim domaćim bokserom turnira. Najvrednije priznanje… »

Igor Todorović novi trener KKK "Radnički": "Mladi tim boriće se do zadnjeg atoma snage, pozivam publiku da nas podrži"

InfoKG 17.07.2018
Novi trener KKK "Radnički" je Kragujevčanin Igor Todorović, koji je, između ostalih, uspešno vodio ekipu "Radnički 1950", sa kojom je bio nadomak KLS. Za InfoKG Todorović kaže da je vođenje njegovog novog tima velika privilegija, ali i… »