Izvor: Jugmedia arhiva vesti 17.07.2018

Manijak masturbirao pred decom na Bubnju

Jugmedia 17.07.2018
Niška policija podnela je prijavu protiv muškarca S. G., koji je u spomen-parku Bubanj u Nišu skinuo donji veš i masturbirao pred decom, koja su se u parku igrala s majkama i očevima. Manijaka su 12. jula oko 20 sati primetili roditelji, koji su se… »

Uređuje se 14 nekategorisanih puteva

Jugmedia 17.07.2018
Prošle nedelje krenulo se sa uređenjem nekategorisanih puteva na teritoriji Leskovca, a z ate namene lokalna samouprava je izdvojila 6,4 miliona dinara i u okviru tog ugovora biće uređeno 14 puteva. Do sada su urađene deonice Palikuća – Veliko… »

DANI POVERENIKA: Pravo na slobodan pristup informacijama i pravo na zaštitu ličnih podataka

Jugmedia 17.07.2018
U sali Skupštine grada Vranja počela je dvodnevna obuka o pravu na slobodan pristup informacijama od javnog značaja i pravu na zaštitu podatka o ličnosti, koju organizuje Kancelarija poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o… »

Komšiji iz čista mira ubio psa, pa mu rekao: „Izvini, nisam znao da je tvoje“

Jugmedia 17.07.2018
M.S. (65) iz Vranja, lovačkom puškom je usred bela dana ustrelio vlasničkog psa svog komšije Krunislava Nešića, a policija je saopštila da su protiv njega podnete krivične prijave za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i… »

Sređuje se još jedan deo „Niške“ ulice

Jugmedia 17.07.2018
Putevi Srbije krenuli su sa revitalizacijom i obnovom dela od 350 metara jedne od najfrekventnijih ulica u Lesksovcu – Južnomoravskih brigada. Radi se deo od „Naše pumpe“ do naselja Solidarnost, tačnije severni ulaz u Leskovac, iz pravca starog… »

Prokuplje dobija najsavremeniju Zelenu pijacu

Jugmedia 17.07.2018
Izgradnjom prilazne saobraćajnice i parkinga, na prostoru ispod poljoprivredne škole Radoš Jovanović Selja, počela je realizacija velikog projekta čijim okončanjem će Prokuplje dobiti novu Zelenu pijacu. U Opštinskoj upravi, kažu da je u toku… »

Majka u brushalteru nosila sinu drogu u zatvor

Jugmedia 17.07.2018
Prilikom posete sinu D.D. (30) koji robija zbog droge u Kazneno popravnom zavodu u Nišu, njegova majka je pokušala da unese pet paketića narkotika koje je sakrila u brushalteru. U četiri paketića bila je popularna droga „BUP“ tačnije pedesetak… »

Marihuanu sakrio ispod uloška od patike i u donjem vešu

Jugmedia 17.07.2018
Carinici su danas u saradnji sa policijom na izlaznoj strani graničnog prelaza Gradina zaplenili manju količinu marihuane, koja je bila sakrivena ispod uloška jedne od patika koje je putnik nosio na sebi, saopštila je Uprava carine. Kada je automobil… »

Koloriti narodnih nošnji i muzike različitih nacija obojili Niš

Jugmedia 17.07.2018
Folklorci iz Bugarske, Bolivije, Grčke, Gruzije, Kine, Meksika i Srbije svečanim defileom Obrenovićevom ulicom, a zatim i koncertom na Letnjoj pozornici, otvorili su jedanaesti po redu Međunarodni studentski festival folklore u Nišu koji će do 20… »

Međunarodni festival folklora naredna tri dana

Jugmedia 17.07.2018
U naredna tri dana u Vladičinom Hanu biće održan Međunarodni festival folklora na kome će nastupiti ansambli iz Meksika, Bugarske, Kine, Kostarike , Grčke, Bolivije, Gruzije, sa domaćinima Kulturno-umetničkim društvom “Branislav Nušić”, u… »