Izvor: Kurir/Kultura arhiva vesti 17.07.2018

Goran Marković o festivalu na Paliću: Kvalitetne stvari opstaju same po sebi!

Kurir 17.07.2018
Goran Marković, dobitnik nagrade Aleksandar Lifka, pre osam godina, za doprinos evropskom filmu. Danas je na Paliću na konferenciji za novinare rekao, da se 1993. godine, u kojoj je rođen i Festival na Paliću, seća kao jezive godine, te da mu je… »

Šer ima 72 godine i izgleda ko bog! Ove 3 stvari nikada ne radi: Ne košta ništa, možete to raditi sami kod kuće, a…

Kurir 17.07.2018
Pevačica Šer u 72. godini izgleda upola mlađe! To je tako zbog toga što se pridržava određenih pravila, koji joj već godinama pomažu da, naizgled, ne stari ni dana. Kako bi pomogla što većem proju dama na svetu, pevačica je rešila da javno… »

Olivera katarina me naziva ološem: Eva Ras progovorila o napadima slavne koleginice

Kurir 17.07.2018
Glumica Eva Ras gošća je 25. Festivala evropskog filma Palić, a u druženju s novinarima otkrila je da nije u dobrim odnosima s koleginicom Oliverom Katarinom, koja ju je više puta nazvala ološem jer prihvata male uloge. - Kad god spazim Oliveru, ja… »

Dušan Kovačević: Nisam srušio kuću Isidore Sekulić već uspeo da je spasem

Kurir 17.07.2018
Dušan Kovačević kaže da nije srušio kuću Isidore Sekulić na Topčiderskoj zvezdi, gde je živela više od 17 godina kao podstanar, o čemu je Kurir pisao u nedeljnom izdanju. "Isidora je umrla kad sam imao devet godina, a kupio sam je sa 50 godina… »

Teško je kada nema posla, a morate da prehranite porodicu: Lena Bogdanović priznala koliko je stresan glumački posao u…

Kurir 17.07.2018
Glumica Lena Bogdanović, koja u seriji "Istine i laži" tumači lik Zore, otkrila je koliko je njena profesija stresna, pogotovo u situacijama kad je glumac bez angažmana, a mora da prehranjuje porodicu. Glumcima koji su stalno angažovani je mnogo… »

Viktorija slučajno snimila dejvidov blam, a namerno ga podelila sa celim Svetom: Porodične avanture Bekamovih na crnogorskoj…

Kurir 17.07.2018
Bekamovi ovog leta odmaraju na Svetom Stefanu, u luksuznom apartmanu u kojem, kako se šuška, noć sa doručkom košta 7.000 evra. Tu su svojevremeno odsedali princ Čarls, Sofija Loren, Džeremi Ajrons, kao i najbolji tenires Novak Đoković sa… »

Naša glumica je bila seks simbol Jugoslavije: Otišla je iz Srbije, odrekla se glume, a ovako danas izgleda! (foto)

Kurir 17.07.2018
Glumica Maja Sabljić važila je za jednu od najzognijih na javnoj sceni, a pamtite je po mnogim ulogama. Glumica je karijeru počela još davne 1979. godine, da bi se 1993. preselila u Los Anđeles gde živi na visokoj nozi, stanuje u kvartu Sanset… »

Glumac Džon Malkovič otkrio! Majka mi je rekla: Nisi Hrvat, ti si crnogorac!

Kurir 17.07.2018
Hrvatska javnost godinama je verovala da je slavni holivudski glumac Džon Malkovič poreklom Hrvat. Sada je za njih stiglo neprijatno iznenađenje. Malkovič je istinu o poreklu ispričao upravo u Zagrebu, gde je bio specijalni gost na otvaranju sezone u… »

Svet se čudi šta bekamovi rade na svetom stefanu gde noć košta 7.000 dolara: A kad saznate šta se zapravo krije iza…

Kurir 17.07.2018
Slavni par Viktorija i Dejvid Bekam sa svojom decom već pet dana borave u Crnoj Gori. Crna Gora je oko četiri godine pregovarala sa Bekamovima kako bi došli na primorje i promovisali lepote ove zemlje, a za njihov dolazak izdvojena je ogromna suma… »

Kejt midlton prvo je očarala Novaka: A sad kraljevska porodica objavila fotke s krštenja princa Luja i svet oduševljen, a…

Kurir 17.07.2018
Kraljevska porodica objavila je set fotografija sa krštenja Luja, trećeg sina princa Vilijama i njegove supruge Kejt. The Duke and Duchess of Cambridge have released four official photographs to mark the christening of Prince Louis on Monday 9th July… »