Izvor: Kurir/Sport arhiva vesti 17.07.2018

Hrvati digli glas protiv ustaštva: Tompson zabranjen u pola Evrope, a kod nas... (video)

Kurir 17.07.2018
Doček fudbalske reprezentacije Hrvatske u Zagrebu izazvao je mnogo bure, jer se sa osvajačima vicešampionske titule na Svetskom prvenstvu u Rusiji prvo u autobusu, a zatim i na bini pojavio kontroverzni pevač Marko Pertković Tompson. - Na… »

Dnevnik iz Barselone: Rođendanski poklon stiže na kraju EP!

Kurir 17.07.2018
Specijalno! Srpski vaterpolista piše samo za čitaoce Kurira... Počelo je... Na takmičenju poput ovog najteži su nam dani pred prvu utakmicu. Proveli smo ih u sportskom centru pored Barselone, zatim stigli u ovaj predivan grad, što se moglo… »

Sledi derbi Grupe Delfini: Protiv Rusije po našim notama

Kurir 17.07.2018
Srpski vaterpolista Duško Pijetlović rekao je danas da njegova ekipa mora da uspostavi svoj sistem igre u predstojećoj utakmici sa Rusijom, u drugom kolu Evropskog prvenstva u Barseloni. "Najvažnije je ko će odrediti ritam utakmice. Ne smemo da… »

Švajcarci osudili Rakitića: Šta će ti fašista Tompson? (foto)

Kurir 17.07.2018
Prisustvo hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona, koji u svojim pesmama i na nastupima veliča ustaštvo, na dočeku hrvatske reprezentacije iz Rusije, gde su osvojili srebrnu medalju, podelilo je hrvatsku javnost, a osudio je i švajcarski medij… »

Zvezda vratila cirbesa: Nemački centar posle dve godine ponovo u crveno-belom! (video)

Kurir 17.07.2018
Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Nemačke, Maik Cirbes vraća se na Mali Kalemegdan, pošto je sa crveno-belima potpisao jednogodišnji ugovor. Maik se vraća na mesto svog najvećeg uspeha, jer je tokom dve sezone igranja za Crvenu… »

Šta ako ne dođe Boaći? Zvezda dovodi drugog miljenika Delija? KURIR SPORT

Kurir 17.07.2018
Ko koči Boaćijev povratak u Zvezdu? Ima li Zvezda "plan B"? Kako devojku prosi Nemanja Nedović? Sve ovo saznajte u emisiji KURIR SPORT. Kurir Autor: Kurir… »

Kakav ludak! Došao u dresu Francuske među 50.000 Hrvata i žestoko se pokajao! Pogledajte, jedva izvukao živu glavu! (VIDEO)

Kurir 17.07.2018
Čoveče, gde ti je pamet bila? Više od 50 hiljada navijača Hrvatske pratilo je finalni meč Svetskog prvenstva protiv Francuske na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, a u masi ljudi u kockastim dresovima pojavio se jedan ponosni navijač… »

Prvi odlikovani Srbin: Zlatna značka LEN Dejanu Perišiću

Kurir 17.07.2018
Veliko priznanje za Dejana Perišića. Evropska plivačka federacija donela je odluku da mu dodeli Zlatnu značku LEN, za dugogodišnji uspešan rad i poseban doprinos rezultatima ove organizacije. Perišić je prvi srpski vaterpolo radnik koji je dobio… »

Sportovi pod vodom: Spektakulrana ceremonija otvaranja SP na Kalemegdanskoj tvrđavi

Kurir 17.07.2018
U glavnom gradu Srbije planetarni sportski spektakl u sportu pod vodom održava se od 16. do 23. jula 2018. i u srpsku prestonicu doneo je preko hiljadu gostiju iz celog sveta. 1 / 6 Foto: Vladimir Mladenović 20. CMAS Svetsko prvenstvo u plivanju… »

Sinhrono plivanje: Idealna podrška odrastanju devojčica

Kurir 17.07.2018
Od malih nogu, devojčice učimo da kroz život koračaju sa gracioznošću kakvu poseduje balerina, izgrade snagu takmičara, budu izdržljive, a opet fleksibilne poput gimnastičara na gredi. To je najbolji način da nauče da „plivaju“ kroz brojne… »