Izvor: Niške vesti arhiva vesti 17.07.2018

Prijava protiv manijaka sa spomen-parka Bubanj, masturbirao pred decom i studentkinjama

Niške vesti 17.07.2018
Jedan od roditelja M. T. odmah je pozvao policiju koja se stvorila u tren oka, protiv njega je podneta prekršajna prijava. „Imali smo prijavu da se NN lice nepristojno ponašalo u spomen-parku Bubanj. Policija ga je identifikovala i protiv njega je… »

U brushalteru nosila sinu drogu u zatvor?

Niške vesti 17.07.2018
U prvom slučaju Nišlijka je pokušala da unese pet paketića narkotika prilikom posete sinu D.D. (30) koji robija zbog droge. U četiri paketića bila je popularna droga „BUP“ tačnije pedesetak tableta buprenorfina dok je u jednom paketiću… »

Humanitarna akcija prikupljanja odeće za Dom Duško Radović

Niške vesti 17.07.2018
Jednodnevna akcija prikupljanja odeće biće održana u petak 20. jula od 15 do 19 sati u prostorijama kafe galerije Paris Art (ulica Mije Petrovića 4b). „Svi zaintersovani sugrađani koji žele da pomognu se mole da doniraju čistu i spakovanu… »

Naissus Niš: Naselje Šljaka i još par lokacija bez vode zbog kvarova

Niške vesti 17.07.2018
Zbog popravke oštećenja biće prekida u snabdevanju vodom za žitelje ovog naselja do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja. Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u selu Trupale, u ulici Cara Lazara bb. Zbog radova su… »

Konačno! Brže i udobnije do Stare planine

Niške vesti 17.07.2018
Stara planina kao treći po veličini ski centar u Srbiji pruža brojne mogućnosti kako za rekreaciju tako i razvoj seoskog turizma koji sa sobom povlači i buđenje pomalo uspavane privrede ovog regiona. Za bilo kakav razvoj i dugoročne planove, prvo i… »

Uklanjanje divljih deponija godišnje košta koliko izgradnja vrtića

Niške vesti 17.07.2018
Gradsko veće grada Niša usvojilo je program uređivanja i čišćenja divljih deponija, koje su locirane na teritoriji svih pet gradskih opština. Njihovo uklanjanje obavljaće JKP Medijana u periodu od avgusta do novembra ove godine. “Program… »

Pojeftinilo priključenje na toplovodnu mrežu u Nišu

Niške vesti 17.07.2018
“Po prethodnom cenovniku pojedini priključci na toplovodnu mrežu koštali su oko million 346 hiljada dinara. Po novom cenovniku iznos bi bio manji 34 hiljade, što nije zanemarljiva suma. Parametri prema kojima se određuje cena priključka su… »

Prijem za učesnike Festivala folkora u Gradskoj kući

Niške vesti 17.07.2018
Festival folklora je počeo, a Niš je do petka domaćin folklorcima iz različtiih krajeva sveta. Kroz naš grad, I okolone opštine, proći će više od pet stotina plesača iz osam zemalja, a dobrodošlicu u Niš poželeli su im gradonačelnik I… »

Gradonačelnik obišao klub penzionera

Niške vesti 17.07.2018
U novom prostoru, čiju je adaptaciju i obnavljanje pomogao Grad, na 105 kvadratnih metara, stvoren je ambijent u kome će naši nastariji sugrađani moći da se druže, opuste, upoznaju, zabave, organizuju sastanke i obavljaju sve druge aktivnosti iz… »

Nikoli Lazareviću bronza na vojvođanskoj „Zlatnoj rukavici“

Niške vesti 17.07.2018
Posle pobede nad reprezentativcem Grčke Alexios Loakemidisom, u polu finalu je na poene zaustavljen od predstavnika Tajlanda Pannon Bannaphona. Subotica je bila domaćin najboljim mladim bokserima od 09-15.07.2018.… »