Izvor: OK radio arhiva vesti 17.07.2018

In memoriam: Sreten Nešić

OK radio 17.07.2018
Vranje – U Nišu je u ponedeljak 16. jula, posle duže bolesti, u 82-oj godini života preminuo jedan od najčuvenijih vranjskih advokata Sreten Nešić, objavio je portal Vranje news. Sreten Nešić je rođen 1936. godine, osnovnu i srednju školu… »

Rasprodaja: Vojska prodaje imanje na vlasini

OK radio 17.07.2018
Vranje - Republička direkcija za imovinu raspisala je oglas radi prodaje nepokretnosti – većinom kasarni i vojnih kompleksa – koje više nisu neophodne Vojsci Srbije. U novoj ponudi, koja sadrži 23 objekta i objavljena je na sajtu Republičke… »

Šabić u Vranju: Imate pravo na informacije

OK radio 17.07.2018
U Vranju je u toku dvodnevna obuka o pravu na slobodan pristup informacijama od javnog značaja i pravu na zaštitu podatka o ličnosti, koju organizuje Kancelarija Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti. Cilj obuke… »

NSZ: Lakše do posla uz informatičke obuke

OK radio 17.07.2018
Vranje - Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje atraktivne obuke koje će vam obezbediti neophodna znanja i veštine za rad u IT sektoru, i to java programiranje, izrada veb-aplikacija, PHP i net programiranje. Iz NSZ kažu das u ovo samo neki od… »

Manijak sa spuštenim gaćama uleteo u park pun dece!

OK radio 17.07.2018
Šokirani roditelji pozvali policiju. Policija je podnela prekršajnu prijavu protiv S. G. zbog sumnje da je 12. jula usred dana masturbirao naočigled brojne dece u spomen-parku Bubanj u Nišu. - Osumnjičeni je u jednom trenutku skinuo donji veš i… »

CityGames na Koštaninom, umesto Jumkovom bazenu

OK radio 17.07.2018
Vranje - City Games, koje počinju u sredu 18. jula stižu u Vranje na Koštanin bazen, umesto kako je prvobitno bilo najavljeno na Jumkov. Početak igara je zakazan za 19:30 časova. U okviru ovih igara, Vranje će odmeriti snage sa ostalim gradovima u… »

Bekamovi u Crnoj Gori: Evo kakve su uslove zahtevali

OK radio 17.07.2018
Poznatoj porodici privatnost je na prvom mestu. Porodica Beckham nedavno je došla na odmor na Crnogorskom primorju. Oni se trenutno nalaze na Svetom Stefanu, a paparaci na sve načine pokušavaju da dođu do njih. Kao što se očekivali, oni su želeli… »

Rebalans budžeta zbog starih dugovanja

OK radio 17.07.2018
Predstojećim rebalansom budžeta grada Vranja biće reprogramirani neotplaćeni krediti kojim su finansirani investicioni projekti iz 2015. i 2016. godine, najavio je gradski većnik za finansije, Bojan Kostić. Članovi Gradskog veća usvojili su na… »

Trka nade za malu Teodoru: Marko stigao u Vranje

OK radio 17.07.2018
Tridesetjednogodišnji Marko Nikolić, fitnes stručnjak i motivator rodom iz Vranja koji godinama radi i živi u Nišu, zaustavio se nakratko u svom rodnom gradu tokom "Trke nade" koju trči za izlečenje jednogodišnje Teodore Cvetanović. Marko je u… »

Danas je dan emotikona! Kako li smo samo živeli bez njih?

OK radio 17.07.2018
Trenutno postoji preko 2.823 emotikona! U svetu se obeležava Svetski dan emotikona, šarenih simbola koji se koriste u komunikaciji putem interneta i pametnih telefona. Trenutno postoji preko 2.823 emotikona na službenoj listi Unicode-a, konzorcijuma… »