Izvor: Plus online arhiva vesti 17.07.2018

Na prodaju nepokretnosti koje više nisu potrebne Vojsci Srbije. U ponudi i Vojni kompleks „Put-Izvor-železnička stanica“…

Plus online 17.07.2018
Republička direkcija za imovinu raspisala je 13. jula oglas radi prodaje nepokretnosti – većinom kasarni i vojnih kompleksa – koje više nisu neophodne Vojsci Srbije. U novoj ponudi, koja sadrži 23 objekta, nalaze se vojni kompkesi i poslovni… »

Kompanija Tigar Tyres i dalje treći izvoznik u Srbiji

Plus online 17.07.2018
Najveći srpski izvoznik u prvih šest meseci ove godine je kompanija “Fiat Krajsler automobili” (FCA) sa 471,4 miliona evra, te je tako nastavila dugogidišnji trend, a ostale koji su ušli u top 15, ostavila daleko iza sebe, objavilo je Ministarstvo… »

Povodom Svetske nedelje dojenja u Pirotu “Puzijada” i foto konkurs

Plus online 17.07.2018
UG „Roditelj“ i ove godine u saradnji sa lokalnom samoupravom u okviru Lokalnog plana akcije za decu oranizuje “Puzijadu”. „Puzijada„ će biti održana 4. avgusta od 19:30 časova ispred Doma kulture. Tri prvoplasirane bebe koje dopuze do… »

Marija Vasić: Realizacijom projekata pomažemo rešavanje važnih društvenih problema

Plus online 17.07.2018
Centar za socijalni rad i ove godine realizuje projekte prekogranične saradnje, a jedan od njih završen je početkom godine. Direktorka Marija Vasić rekla je u izjavi za Portal Plus onlajn da u ovoj godini završavaju Projekat “Sprečavanje… »

Hitna služba uspeva da odgovori na svaki poziv, najviše problema ovih dana imaju hronični bolesnici i meteoropate

Plus online 17.07.2018
Kako ovih dana temperature neprestano osciluju odlučili smo da odemo do službe Hitne pomoći i razgovaramo o aktuelnoj zdravstvenoj situaciji sa načelnicom Hitne službe, dr Vladanom Stojanović. Kako je doktorka Stojanović istakla zbog vremenskih… »

MUP Srbije raspisao konkurs za prijem 5 kandidata za Vatrogasno-spasilačku četu u Pirotu

Plus online 17.07.2018
Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je novi konkurs za prijem 100 polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica. U konkursu se navodi da se za područje Vatrogasno-spasilačke čete u Pirotu traže 5 kandidata. Pravo… »

Bogat program Galerije “Čedomir Krstić” do kraja godine

Plus online 17.07.2018
Program Galerije “Čedomir Krstić” u okviru Kulturnog leta počeo je izložbom “Gradovi pamte” autorke iz Hong Konga Đo In Fan. Direktorka Radmila Vlatković kaže da je ovogodišnji program Galerije izuzetno bogat. Ovih dana posetioci mogu da… »

Sloboda ostaje prvoligaš! Dobro je za fudbal! Dobro je za fudbal u Srbiji, medjutim, da se i Radnički “vrati kući”! Neka…

Plus online 17.07.2018
Boldirani kurziv Da li smo bili u pravu, prosudićete, kada smo napisali da na tudjoj muci ne treba graditi optimizam!!?? Danas je objavljen tekst koji je dobar za fudbal u Srbiji. Da li će se taj težak zadatak za čoveka koji je uzeo “vruću peglu”… »

Gradina: Zadržavanja na izlazu iz zemlje do 20 minuta

Plus online 17.07.2018
Prema informacijama sa graničnog prelaza Gradina, koje smo upravo dobili, trenutna zadržavanja putničkih vozila na izlazu iz zemlje na ovom prelazu su do 20 minuta. U dane vikenda državnu granicu prešlo je oko 130.000 putnika u 30.000 vozila, što je… »

Komisija odlučila koje će zgrade dobiti novu fasadu

Plus online 17.07.2018
Članovi Gradskog veća prihvatili su odluku nadležne komisije Uprave grada o sufinasiranju održavanja stambenih zgrada u Pirotu. Reč je o realizacije Odluke Skupštine grada da se u cilju povećanja energetske efikasnosti najviše sa 80 posto od… »