Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 17.07.2018

Kijov i Kragujevac obeležili 15 godina saradnje

Ritam grada Kg 17.07.2018
Svečanoj proslavi Dana Republike, odnosno 100 godina nezavisnosti nekadašnje Čehoslovačke, koja je organizovana u Kijovu u Češkoj, prisustvovala je tročlna delegacija Kragujevca, koju su činili Miroslav Petrašinović predsednik Skupštine grada… »

Osam timova na IV memorijalnom turniru „Nenad Nena Manojlović“

Ritam grada Kg 17.07.2018
Međunarodni memorijalni turnir „Nenad Nena Manojlović“, održaće se po četvrti put, od srede do petka, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“, u organizaciji Kragujevačkog vaterpolo kluba Radnički. Turnir će ove godine okupiti osam… »

Najbolji strelac Superlige ostaje u Radničkom

Ritam grada Kg 17.07.2018
Francuski reprezentativac Gijom Dino, koji je u prethodnoj sezoni bio najbolji strelac Superlige, produžio je ugovor sa Radničkim na još četiri godine. Dvadesttrogodišnji vaterpolista je iza sebe imao odličnu sezonu, u kojoj je na ukupno 24 utakmice… »

Poznati protivnici Ekonomca u Evropi

Ritam grada Kg 17.07.2018
Srpski šampion u futsalu, KMF Ekonomac, će od 2. do 7. oktobra u Kragujevcu u okviru Grupe 2 dočekati prvaka Inter FS (Španija), MFC Kherson (Ukrajina) i FK EP Chrudim (Češka). Tri prvoplasirana kluba iz ove grupe će se takmičiti u narednoj rundi… »

AIESEC: “Globalno selo” sutra u Kragujevcu

Ritam grada Kg 17.07.2018
U sklopu programa volonterskih i stručnih praksi koji organizuje najveća studentska organizacija AIESEC, u sredu 17. jula od 17 sati u Velikom parku biće održana manifestacija ,,Globalno selo u Kragujevcu”. “Ukoliko želite da upoznate kulturu… »