Izvor: Srbija danas/Društvo arhiva vesti 17.07.2018

Žestoko upozorenje meteorologa: Srbiju u narednih 24 sata ponovo očekuje haos

Srbija danas 17.07.2018
Pravog leta neće biti. @page { margin: 0.79in } p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120% } Srbiji preti još jedan, ko zna koji po redu, kišni talas ovog leta, a moguće su nove poplave, upozoravaju meteorolozi. Narandžasti meteo-alarm RHMZ izdat je… »

Dosetili se: Srbi na ovu prevaru uzimaju na hiljade evra! Lanci prevare!

Srbija danas 17.07.2018
Fingiranje i lažiranje. Ljudi u Srbiji masovno lažiraju saobraćajne nezgode kako bi od osiguravajućih kuća naplaćivali štetu od po nekoliko hiljada evra! U ove prevare umešani su i pojedini lekari, veštaci i policajci, a od naplate štete od… »

Čudo u manastiru Svetog Luke: Neverovatno je šta se desilo sa ikonom Romanova

Srbija danas 17.07.2018
Božja milost za vreme liturgije. Na dan kada proslavljaju svoju slavu i kada se obeležava 100 godina od smrti porodice Romanov, ikona svetog Alekseja Romanova je zamirotočila. Ova božija milost dogodila se juče u manastiru za vreme liturgije. Prema… »

Afera oko letovanja srpskih đaka u Barseloni ne jenjava! Svi "peru ruke", niko ne preuzima odgovornost

Srbija danas 17.07.2018
Potpuna pometnja. "Afera Barselona" se ne stišava iako su prošla četiri dana otkako je odlučeno da će đaci Devete beogradske gimnazije ipak ostati na letovanju u Španiji po prvobitnom planu, a cela krivica se svaljuje na profesorku koja je… »

Đorđević čestitao članovima Sportskog saveza gluvih Srbije na osvojenom prvom mestu u šahu na Olimpijadi

Srbija danas 17.07.2018
Uspeh su postigli Rade Cimesa, Dragan Moldovanović, Vladimir Klasan, Miloš Tonić i Dragan Živić. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, članovima Sportskog saveza gluvih Srbije čestitao je na osvojenom… »

Drama na jugu Srbije: Invalid i beba ostavljeni bez porodičnog auta, Biljana otkrila zbog koga

Srbija danas 17.07.2018
Podneta i prijava. Pet dana porodice Miljković u Vlasotincu i Leskovcu, nisu mogli da koriste porodični automobil, iako im je potreban zbog deteta i invalida u kući i, posebno, zbog čestih odlazaka na lekarske preglede. Miljkovići tvrde, da se to… »

Goga Sekulić presrećna: Otkrila pol bebe i to na ovaj neobičan način! (video)

Srbija danas 17.07.2018
Želela je sa svima da podeli svoju radost. Pevačica Goga Sekulić i njen izabranik Uroš Domanović za nekoliko meseci će se ostvariti u ulozi roditelja. Goga je nedavno davala nagoveštaje o polu bebe (pogledajte), a sada je rešila sa svima da podeli… »

RHMZ izdao upozorenje na nevreme: Pašće 20 litara kiše za samo tri sata, moguća izlivanja reka (foto)

Srbija danas 17.07.2018
Temperatura se spušta. U zapadnim, jugozapadnim, centralnim i jugoistočnim krajevima Srbije danas se očekuju lokalno jaki pljuskovi sa grmljavinom i količinom padavina od oko 20 litara po kvadratnom metru za tri sata, upozorio je RHMZ. Prema navodima… »

Revolt u auto-školama zbog novih pravila: Cena obuke skuplja zbog uspona na poligonu?!

Srbija danas 17.07.2018
Da li je ovo realno?! Zbog novog pravila – uspona na poligonu – nijedna od oko 450 auto-škola u Srbiji neće moći da obučava vozače od oktobra. Predsednik Asocijacije auto-škola Srbije Milan Krstić smatra da ova obaveza ne treba da postoji. - Od… »

Tropska limunada: Savršeno osveženje za vrele letnje dane!

Srbija danas 17.07.2018
Ukusno i zdravo! Tropska limunada, nije obična limunada. Ona je bogata ukusima i predstavlja pravo letnje osveženje, koje će razbuditi vaša čula. Sastojci: 3dl sveže isceđenog limunovog soka 1/2 manga 1/2 ananasa Kašika mlevenog đumbira 10ak… »