Izvor: Telegraf arhiva vesti 17.07.2018

Policajci upali u poslovni prostor, pronašli skoro 3 kg heroina i još jedan jak razlog da odmah uhapse dilere iz Novog Pazara…

Telegraf 17.07.2018
Prilikom pretresa poslovnog prostora u Novom Pazaru, koji je u vlasništvu A. Š. , policijski službenici pronašli su 2 kilograma i 674 grama heroina, 4 kilograma i 758 grama smeše kofeina i paracetamola. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u… »

Meho Omerović podneo ostavku na mesto poslanika: Otkaz jutros stigao u pisanom obliku u Skupštinu Srbije

Telegraf 17.07.2018
Njega je u junu privela frankfurtska policija zbog navodne krađe u fri-šopu. Meho Omerović, visoki funkcioner SDPS Rasima Ljajića, podneo je jutros ostavku na poslaničko mesto u Skupštini Srbije. Svađa vlasti i opozicije zbog javnog prevoza… »

Više od 2 milijarde dinara za sanaciju štete: Vlada Srbije obnavlja područja oštećena u poplavama, a evo šta će se prvo…

Telegraf 17.07.2018
Reč je o opštinama u kojima je urgentno potrebno sprovođenje programa sanacije ili izgradnje novih objekata javne namene. Vlada Srbije opredelila je 400 miliona dinara za lokalne samouprave koje su pretrpele štete u poplavama i nevremenu u maju i junu… »

Šrafcigerom izbo sestru po vratu, grudima i leđima: Napao je da je kriva za njegov razvod

Telegraf 17.07.2018
Lekari u Novom Sadu uspeli da spasu devojku koja nije životno ugrožena. Policija je uhapsila Ž. Š. (28) iz Bačke Palanke, koji je u petak uveče na ulici pretukao šest godina mlađu rođenu sestru i izbo je šrafcigerom! KRVAVA NOĆ U BEOGRADU… »

Nesreća na snimanju filma: Englez pao sa skele na Dorćolu

Telegraf 17.07.2018
U pitanju je američki film koji se snima u Luci Beograd. Engleski državljanin B. R. F. teško je povređen sinoć u Beogradu tokom snimanja filma na Dorćolu. Kad je čelična Milica na ulici, svi muškarci beže: Voli agresivnije scene, jedina devojka… »

100 godina od stradanja ruske carske porodice: Vesić na liturgiji i litiji caru Nikolaju Drugom Romanovu (foto)

Telegraf 17.07.2018
- Grad Beograd ima obavezu da na dostojan način obeleži ovaj dan, naročito zbog svega onoga što je porodica Romanov učinila za Srbiju - rekao je Vesić. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić prisustvovao je danas liturgiji u ruskoj crkvi u… »

Otac i ćerka nakon strujnog udara ležali u blatu i izmetu do smrti: Otišao je u štalu kada je čuo vrisak, za 15 minuta…

Telegraf 17.07.2018
- Na podu u blatu i izmetu su ležali moj sin i unuka, koje je struja još udarala. Onda je Nikola otrčao da isključi osigurače - ispričala je Jovanina baka kroz suze. Jovana Asanovć (15) i njen otac Srđan Asanović (47) iz sela Pridvorica kod… »

U Zvečanu nije bilo struje četiri dana: Otkriven uzrok kuršlusa

Telegraf 17.07.2018
Do kvara je došlo u petak u popodnevnim satima, a struja je došla tek danas. Nakon četiri dana ekipe Energetike i Elektrodistribucije Severna Mitrovica uz pomoć mernih kola iz kraljevačke Elektrodistribucije, uspeli su da pronađu i otklone više… »

Ko je tražio posebnu sednicu o Kosovu, šta se sprema sutra u Briselu i da li imamo podršku Moskve: Burna rasprava u…

Telegraf 17.07.2018
Sednicu je zakazala predsednica parlamenta Maja Gojković na zahtev 154 narodna poslanika. Poslanici u Skupštini Srbije postavljali danas pitanja predstavnicima izvršne vlasti, kao i svakog utorka i četvrtka, zbog čega je došlo do burne rasprave … »

Brnabić prva predsednica Vlade Srbije u poseti Gruziji: Dogovorena bolja ekonomska i privredna saradnja dve zemlje (foto)

Telegraf 17.07.2018
- Zahvalni smo Gruziji što nije priznala jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova, kao i na čvrstom stavu da ne podrži prijem tzv. Kosova u međunarodne organizacije poput UNESKO - rekla je Brnabić. Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić… »