Regioni arhiva vesti 17.07.2018

Kijov i Kragujevac obeležili 15 godina saradnje

Ritam grada Kg 17.07.2018
Svečanoj proslavi Dana Republike, odnosno 100 godina nezavisnosti nekadašnje Čehoslovačke, koja je organizovana u Kijovu u Češkoj, prisustvovala je tročlna delegacija Kragujevca, koju su činili Miroslav Petrašinović predsednik Skupštine grada… »

In memoriam: Sreten Nešić

Južne vesti 17.07.2018
Čuveni vranjski advokat Sreten Nešić preminuo je u ponedeljak, 16. jula, u 82. godini života. Nešić je preminuo u Nišu nakon duže bolesti. Rođen je u Vranju gde je završio osnovnu i srednju školu. Na Pravnom fakultetu u Skoplju diplomirao je… »

Na prodaju nepokretnosti koje više nisu potrebne Vojsci Srbije. U ponudi i Vojni kompleks „Put-Izvor-železnička stanica“…

Plus online 17.07.2018
Republička direkcija za imovinu raspisala je 13. jula oglas radi prodaje nepokretnosti – većinom kasarni i vojnih kompleksa – koje više nisu neophodne Vojsci Srbije. U novoj ponudi, koja sadrži 23 objekta, nalaze se vojni kompkesi i poslovni… »

Prijave za informatičku obuku NSZ do 22. jula

RT Kragujevac 17.07.2018
Osobe sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje zainteresovane za sticanje znanja i veština za rad u IT sektoru, do 22. jula mogu da se prijave za pohađanje obuka te vrste koje organizuje ova služba. U planu je izvođenje specijalističkih… »

Uhapšena dvojica dilera

Radio sto plus 17.07.2018
Policija je uhapsila A.N. (53) u A.Š (56) iz Novog Pazara i zaplenila više od dva kilograma heroina, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. U poslovnom prostoru u Novom Pazaru čiji vlasnik je A.Š. osim heroina pronadjeno je i više od… »

Manijak masturbirao pred decom na Bubnju

Jugmedia 17.07.2018
Niška policija podnela je prijavu protiv muškarca S. G., koji je u spomen-parku Bubanj u Nišu skinuo donji veš i masturbirao pred decom, koja su se u parku igrala s majkama i očevima. Manijaka su 12. jula oko 20 sati primetili roditelji, koji su se… »

Uređuje se 14 nekategorisanih puteva

Jugmedia 17.07.2018
Prošle nedelje krenulo se sa uređenjem nekategorisanih puteva na teritoriji Leskovca, a z ate namene lokalna samouprava je izdvojila 6,4 miliona dinara i u okviru tog ugovora biće uređeno 14 puteva. Do sada su urađene deonice Palikuća – Veliko… »

DANI POVERENIKA: Pravo na slobodan pristup informacijama i pravo na zaštitu ličnih podataka

Jugmedia 17.07.2018
U sali Skupštine grada Vranja počela je dvodnevna obuka o pravu na slobodan pristup informacijama od javnog značaja i pravu na zaštitu podatka o ličnosti, koju organizuje Kancelarija poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o… »

Udes kod bolnice: Sudarili se autobus i kombi (foto)

iKragujevac 17.07.2018
Kako iKragujevac saznaje dogodila se saobraćana nezgoda kod ATD-a. Do nezgode je došlo između autobusa i kombija. Kako nezvanično saznajemo ima povređenih. Saobraćaj u Kragujevcu se od jutros otežano odvija zbog brojnih saobraćajnih nezgoda. dva… »

Omerović podneo ostavku na mesto poslanika Skupštine Srbije

Radio sto plus 17.07.2018
Predsednik Odbora za ljudska i manjinska prava Meho Omerović podneo je ostavku na mesto poslanika u Skupštini Srbije, saznaje agencija Beta. Omerović, koji je poslanik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS), nedavno je priveden na aerodromu u… »