Vojvodina arhiva vesti 17.07.2018

Radovi Toplane zatvaraju deo Bulevara cara Lazara

Dnevnik 17.07.2018
Režim saobraćaja na raskrsnici bulevara Oslobođenja i Cara Lazara menja se od sutra, 18. jula zbog rekonstrukcije vrelovoda koju obavlja "Novosadska toplana" na rasksrnici Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice, saopšteno je iz ovog preduzeća… »

Velika pomoć posetilaca Štranda Branku Bogunoviću

Dnevnik 17.07.2018
Jučerašnji „Humani ponedeljak“ na Štrandu u potpunosti je uspeo. Za lečenje u inostranstvu Branka Bogunovića, koji se već tri godine bori sa Lajmskom bolešću, sakupljeno je 169.330 dinara. „Gradsko zelenilo“ se, u ime Branka Bogunovića i… »

"Čistoća" sa Petrovaradinske tvrđave odnela 70 tona smeća

Radio 021 17.07.2018
Radnici "Čistoće" nakon festivala Egzit, odneli su sa Petrovaradinske tvrđave i iz Gradića 70 tona smeća. "Radnici, s mehanizacijom, na terenu su bili svakog jutra od 6 časova, a prostor Tvrđave sa okolinom, kao i Keja žrtava racije, gde se… »

Mirović obišao radove na izgradnji Naučno-tehnološkog parka

Blic 17.07.2018
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović izjavio je danas da radovi na izgradnji Naučno-tehnološkog parka u Novom Sadu dobro napreduju, te istakao da će uz koordinaciju sa Vladom Republike Srbije i Jedinicom za upravljanje projektima ovaj objekat, od… »

Mileni Dravić uručen srebrnjak povodom 25. FEF

RTV 17.07.2018
SUBOTICA - Glumici Mileni Dravić, prvom laureatu nagrade "Aleksandar Lifka" za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji i počasnoj predsednici Saveta Festivala evropskog filma Palić, večeras je na Letnjoj pozornici uručen srebrnjak povodom 25… »

"Alternatura" na biciklima u osam delova Novog Sada

Moj Novi Sad 17.07.2018
Novi serijal biciklističkih vožnji "Alternatura" u organizaciji "Novog kulturnog naselja", a uz podršku Gradske uprave za kulturu Novog Sada i "Invictabike" servisa biće upriličen od 21. jula do 8. septembra. Kako saopštavaju organizatori nakon… »

Obučite se za najtraženija zanimanja na tržištu rada

Subotica.com 17.07.2018
Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje obuke koje će obezbediti neophodna znanja i veštine za rad u IT sektoru, poput Java programiranja, izrade veb-aplikacija, PHP i .Net programiranja. Ovo su samo neki od programa koje su obezbedili za svoje… »

Biblioteka na Štrandu od 1. avgusta u novom objektu

Moj Novi Sad 17.07.2018
Biblioteka na Štrandu počinje da radi od 1. avgusta u novom, većem i lepšem objektu, saopštavaju iz Gradske biblioteke, uz napomenu da će izgradnja trajati tokom jula. Novac za te radove odobrene je zahvaljujući tome što je projekat "Dunavska… »

MUP: Krali mesingane vaze sa nadgrobnih spomenika

Moj Novi Sad 17.07.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv dvojice meštana Čelareva, zbog osnova sumnje da su učinili trinaest krivičnih dela krađa. Oni se terete da su, na mesnom groblju, sa nadgrobnih spomenika… »

„MK grupa” poklonila igralište deci oboleloj od maligniteta

Dnevnik 17.07.2018
Darivanjem dečjeg igrališta mališanima koji su oboleli od malignih bolesti u dvorištu kuće „MK grupe” u Petrovaradinu obeleženo je pet godina postojanja Roditeljske kuće u okviru Zadužbine porodice Kostić. Misija Roditeljske kuće, osnovane… »