Izvor: Jugmedia arhiva vesti 30.07.2018

Obijena kancelarija Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo

Jugmedia 30.07.2018
Kancelarija Viskoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo u zgradi Komiteta u Vranju, obijene su tokom vikenda, potvrdio je Miloš Nikolić, asistent u ovoj ustanovi. Kancelarija se nalazi u prostorijama GrO SPS – a, koje je ova stranka izdala… »

Leposavić i Lešak za Preševo i deo Bujanovca?

Jugmedia 30.07.2018
Kosovska strana planira da “pogura” ideju razmene teritorija sa Srbijom, piše “Koha ditore”, a prenosi “ Telegraf”. Izvori lista “ Koha ditore”, bliski ovim dešavanjima, naveli su da je opcija da se severne opštine Kosova Leposavić… »

Još nepoznati uzroci požara u hotelu Partizan, nekadašnjem simbolu Niške Banje

Jugmedia 30.07.2018
Niška policija i dalje radi na utvrđivanju uzroka požara koji je u petak uveče zahvatio hotel „Partizan“ u Niškoj Banji i u potpunosti progutao potkrovlje i sprat ispod, rečeno je Jugmedii u Policijskoj upravi u Niš. U policiji nisu mogli da… »

Grad im besplatno obezbedio grebani asfalt da ne gaze po blatu, a oni se bune (VIDEO)

Jugmedia 30.07.2018
Za uređenje do sada neasfaltiranih i često blatnjavih, a jako prometnih gradskih ulica, leskovačka lokalna samouprava uspela je da potpuno besplatno obezbedi 9.000 kubika grebanog asfalta sa auto puta. Narednih nedelja grebanim asfaltom biće posuto… »

Za dva dana 5 saobraćajnih nezgoda, tri remećenja reda i mira

Jugmedia 30.07.2018
Policija u Vranju imala je prošlog vikenda pune ruke posla jer se za dva dana desilo pet saobraćajnih nezgoda u kojima je, na sreću, samo jedna osoba lakše povređena. U isto vreme registrovana su tri prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru… »

Bajkovita utopija na srpski način

Jugmedia 30.07.2018
Dva meseca nakon beogradske premijere, u Nišu će 4. avgusta u Narodnom pozorištu od 20 sati u okviru Nisville jazz teatarskog festivala biti odigrana predstava “Bolivud”. Reč je o hit komediji i prvom “socijalističko-federativnom” mjuziklu… »

Predejane i okolina sutra bez struje

Jugmedia 30.07.2018
Varoš Predejane i meštani oko nje biće sutra bez struje u periodu od 6 do 12 sati zbog radova ekipa Elektrodistribucije Leskovac, saopšteno je danas.… »

Leskovac dobija novi kolektor, Vlada Srbije izdvojila preko 3,9 miliona evra

Jugmedia 30.07.2018
Novi gradski kolektor, koji vodi do već izgrađenog i opremljenog Postrojenja za prečišćavanje optadnih voda, grad Leskovac dobiće za 22 meseca, a njegovu izgradnju i nadgledanje finansiraće Vlada Srbije, odnosno, Minstartsvo za zaštitu životne… »

Peti uspon na Radan

Jugmedia 30.07.2018
U organizaciji Planinarsko-biciklističkog kluba „Zmaj sa Radana“ iz Bojnika, u subotu 28. jula održan je peti po redu uspon na planinu Radan koji je, prema mišljenju svih učesnika, besprekorno organizovan. Uspon se organizuje, sada već i… »

Advokati: Teško do ratnih dnevnica

Jugmedia 30.07.2018
To što je pojedinim rezervistima, koji su tužili državu Srbiju za diskriminaciju zbog neisplaćenih ratnih dnevnica, isplaćeno po 50.000 dinara na ime odštete, a drugima nije jeste propust suda u tumačenju propisa. Advokat Veselin Stanković… »