Izvor: Morava info arhiva vesti 30.07.2018

U milanovačkoj bolnici uspešno uvedena nova metoda lečenja preloma kuka

Morava info 30.07.2018
GORNJI MILANOVAC – Znamo da u zdavstvu u Srbiji ima mnogo problema, ali na nama lekarima je da se izdignemo iznad svih problema i da budemo u službi zdravlja naroda – kaže za GMinfo dr Slobodan Stanić, šef hirurške ekipe koja obavlja novouvedenu… »

Čačanin (38) uhapšen u Beču kao član grupe koja je gajila marihuanu u laboratorijama

Morava info 30.07.2018
ČAČAK – U zajedničkoj akciji pripadnika policije Srbije i Austrije otkrivene su tri laboratorije za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima – dve u Austriji i jedna u Srbiji, i uhapšeno šest osoba, saopštio je MUP Srbije. Kako se navodi, u Beču… »

Izgorelo taksi vozilo na putu Čačak – Guča

Morava info 30.07.2018
ČAČAK – Na putu Čačak – Guča kod Karauline česme, pod još neutvrđenim okolnostima, zapalio se automobil marke Reno, prenosi Glas zapadne Srbije. Kako ovaj portal nezvanično saznaje, reč je o vozilu koje je u vlasništvu AS taksija i koje se… »

Dr Dragutinović: U bolnici ima dovoljno krvi, nijedna operacija nije odložena

Morava info 30.07.2018
ČAČAK – Krvi u Čačku ima dovoljno i nijedan pacijent nije skinut sa operativnog stola zbog nedostatka dragocene tečnosti u čačanskoj bolnici, izjavila je pomoćnica direktora Opšte bolnice u Čačku dr Slavica Dragutinović. Reagujući na izjave… »

Parezanović: Boško Obradović, najpoznatija udavača na političkoj sceni Srbije

Morava info 30.07.2018
ČAČAK – Narodni poslanik i poverenik GO SNS u Čačku Marko Parezanović oglasio se saopštenjem povodom ulaska Dveri u opozicioni Savez za Srbiju. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti: Najpoznatija udavača na političkoj sceni Srbije Boško… »

Sastavi iz Francuske, Hrvatske i Srbije večeras na “Karuselu“

Morava info 30.07.2018
ČAČAK – U ponedeljak 30. jula, u okviru treće večeri Festivala ambijentalne i etno muzike Karusel, gostuju renomirana imena u okviru jazz, jazz free i eksperimentalne scene. Festivalskoj publici predstaviće se Jasna Jovićević Sextet (Srbija)… »

U utorak počinje treća smena škole plivanja

Morava info 30.07.2018
ČAČAK – Bar kada je su u pitanju vremenske prilike, varljivo leto 2018. godine donelo je dosta problema i aktivnostima u toku kupališne sezone. To je osnovni razlog što je polaganjem završnog ispita pred sam kraj jula okončana druga smena škole… »

Kako je Drobnjak i dalje nedodirljiv?

Morava info 30.07.2018
Piše: Milan Ćulibrk, NIN Nije bez veze Zoran Drobnjak direktor Puteva Srbije već 11 godina. Na to mesto ga je još 2007, kao kadar DSS-a, predložio Velimir Ilić. Od tada smo promenili pet premijera – Koštunicu, Cvetkovića, Dačića, Vučića i… »

Mladi čačanski atletičar na kampu Atletskog saveza Srbije

Morava info 30.07.2018
ČAČAK – U Kragujevcu se od 26. jula do 2. avgusta, u organizaciji Atletskog saveza Srbije (ASS), održava kamp perspektivnih pionira Srbije rođenih 2003/04. godine. Među pozvanim atletičarima na spisku selektora Edina Zukovića, a na predlog… »