Izvor: OK radio arhiva vesti 30.07.2018

I advokati iz Vranja obustavljaju rad

OK radio 30.07.2018
Vranje - Vranjski advokati obustaviće u ponedeljak rad u znak protesta zbog ubistva svog kolege Dragoslava Miše Ognjanovića iz Beograda. Advokati iz Vranja kažu da strahuju za svoju bezbednost, kao i da su sve češća ubisvta njihovih kolega u… »

Obijena kancelarija visoke škole u zgradi Komiteta

OK radio 30.07.2018
Kancelarija Viskoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo u zgradi Komiteta u Vranju, obijene su tokom vikenda, potvrdio je Miloš Nikolić, asistent u ovoj ustanovi. Kancelarija se nalazi u prostorijama GrO SPS - a, koje je ova stranka izdala u… »

Danas je Ognjena Marija

OK radio 30.07.2018
Vranje - Srpska pravoslavna crkva i vernici obeležavaju danas spomen na svetu mučenicu Marinu, u narodu poznatu kao Ognjena Marija. Mošti ove svetiteljke počivaju u manastiru Svete Marine u Albaniji, na planini Longa iznad Ohridskog jezera. Praznik… »

Kolonija umetnica Vranje 2018

OK radio 30.07.2018
Kolonija umetnica Vranja 2018. godine u organizaciji Udruženja likovnih umetnika ''AteljeK-33'' Vranje po prvi put će se održati u prostoru male sale Galerije Narodnog muzeja Vranje od 30. jula do 5. avgusta 2018. godine. Na raspisanom konkursu od 37… »

Leposavić i Lešak za Preševo i deo Bujanovca

OK radio 30.07.2018
Vranje - Kosovska strana planira da “pogura” ideju razmene teritorija sa Srbijom, piše “Koha ditore”, a prenosi “Telegraf”. Izvori lista “Koha ditore”, bliski ovim dešavanjima, naveli su da je opcija da se severne opštine Kosova… »

Vuletić odgovara Recku: Poraz uprkos otporu ležećih igrača

OK radio 30.07.2018
Vladimir Vuletić, potpredsednik FK Partizan saopštenjem je reagovao na izjavu Dragana Antića nakon utakmice Super lige Srbije između tog kluba i Dinama iz Vranja, koju su crno-beli dobili sa 1:0. Dragan Antić Recko je ishod meča ocenio kao „bruku… »

Prvi het-trik: Zlatan kao u najboljim danima (video)

OK radio 30.07.2018
Sinoć je viđena prava goleada u Los Anđelesu. Domaći Galaksi savladao je Orlando rezultatom 4:3. Ljubitelji fudbala mogli su da uživaju u utakmici koja je po našem vremenu odigrana rano jutros. Najzaslužniji za ovu pobedu bio je Šveđanin Zlatan… »

Uranijumska komisija stiže u Vranje krajem leta

OK radio 30.07.2018
Utvrđivanje činjenica o štetnosti osiromašenog uranijuma na stanovništvo Srbije počeće krajem avgusta ili početkom septembra u Vranju, izjavio je predsednik Komisije za istragu posledica NATO bombardovanja Darko Laketić. - Krajem avgusta, ili… »

Preševljanin opljačkao Japanca u Ohridu

OK radio 30.07.2018
Vranje - D.A. iz Preševa je 27. juna iskoristio nepažnju svog cimera Japanca i u svoju torbu potrpao sve njegove vredne stvari laptop, skupi mobilni telefon, ajpod i sat, piše Telegraf. Za nepunih nedelju dana makedonska policija je locirala i u… »

Počinje Piano summer

OK radio 30.07.2018
Zorica Jović gradska većnica i Zoran Imširović umetnički direktor festivala “Piano summer” predstavili su program ove kulturne manifestacije. U okviru kulturnog leta Vranje će od 1. do 6. avgusta, po četvrti put, biti domaćin festivala… »