Izvor: Politika/Regioni arhiva vesti 30.07.2018

Dva kraljevačka naselja treći put poplavljena za sedam dana

Politika 30.07.2018
KRALjEVO - Meštani kraljevačkih naselja Beranovac i Jovac, treći put za nedelju dana bore sa poplavama, i zbog elementarnih nepogoda uzrokovanih ogromnim padavinama ugroženo je više domaćinstava. Takav slučaj bio je i danas oko 14 časova, kada… »

Štete u Topoli od obilne kiše i grada

Politika 30.07.2018
TOPOLA - U popodnevnim časovima olujno nevreme pogodilo je Topolu i većinu sela u ovoj opštini. Grad veličine lešnika obrao je šljive u zasadima voćara, a šteta je pričinjena i na ostalim voćarskim kulturama. Obilna kiša, koja je padala više… »

Štrajk radnika u novosadskom DES-u

Politika 30.07.2018
Rekao sam im da sam sam pozajmio novac da podelim plate i da prekinu štrajk, kaže za „Politiku” direktor Branislav Kostadinović, obećavši odmah isplatu aprilske zarade, a danas putnih troškova. Novi Sad – Radnici novosadskog DES-a, gde su 60… »

Šapcu zbog nezakonitog zapošljavanja preti uvođenje privremenih mera

Politika 30.07.2018
Budžetska inspekcija Ministarstva finansija proverava šabački budžet. Šabac – Sadašnja vladajuća garnitura u Šapcu, koju čine lokalne političke grupe okupljene oko stranke „Zajedno za Srbiju”, mogla bi da izgubi vlast pre redovnih i bez… »

Ponovo radi balkon

Politika 30.07.2018
Ispred zdanja Skupštine grada sinoć su započele pripreme za svečani doček vaterpolo reprezentacije Srbije, osvajača zlatne medalje na upravo završenom Evropskom prvenstvu u Barseloni. Na slavlju koje je zakazano za danas u 20.15, njima će se… »