Izvor: Press arhiva vesti 30.07.2018

Rat!!! Filip odgovorio Kiji! Evo šta je rekao nakon što je objavila kompromitujuće poruke!

Press 30.07.2018
Kija Kockar objavila je poruke koje joj je slao Filip Djukić kako bi svima dokazala da je proziva u medijima jer je zaljubljen u nju, a ona ga ignoriše. Pročitajte sve poruke na linku ispod. No, sada se oglasio i Filip. On je napisao na Instagramu da… »

Advokat Nataše Bekvalac: Luka Lazukić je sociopata, brinem za bezbednost svoje klijentkinje!

Press 30.07.2018
Za popularnu pevačicu Natašu Bekvalac ova godina je veoma teška. Osim što ju je suprug Luka Lazukić navodno pretukao, posle svega usledile su pretnje i njegovog prijatelja ispred Centra za socijalni rad kada je Bekvalčeva dovela ćerku Katju svome… »

Šokantno! Sestra Luke Lazukića otkrila da je upozoravala brata na čoveka koji je pretio Nataši: Okružio si se kriminalcima…

Press 30.07.2018
Kao što je poznato, Nataša Bekvalac je prijavila policiji Željka I. bliskog prijatelja Luke Lazukića koji joj je u sredu, dok je dovodila bebu na vidjanje sa ocem, pretio. Željko I. je priveden na informativni razgovor prilikom kog je slagao policiju… »

Skandal! Ana Korać uhapšena, zabranjen joj ulazak u ovu zemlju!

Press 30.07.2018
Bivša učesnica najgledanijeg rijalitija u regionu, “Zadruge”, Ana Korać, uhapšena je danas u Crnoj Gori. Nju su crnogorske vlasti proglasile bezbednosno rizičnom osobom za Crnu Goru, zbog čega sada na aerodromu čeka da bude deportovana u… »

Objavila poruke u kojima joj priča da je voli! Kijina brutalna osveta Filipu! Pogledajte prepiske!

Press 30.07.2018
Nakon što ju je Filip Djukić izvredjao u Jutarnjem programu, Kija Kockar je odlučila da mu se osveti! Ona je na Instagram postavila sve poruke koje joj je slao i u kojima joj je pričao da je voli, kao i da je dolazio ispred njenog stana kako bi je… »