Izvor: Prva arhiva vesti 30.07.2018

Sudar jahte i jedrilice u Crnoj Gori, ima mrtvih

Prva 30.07.2018
U pomorskoj nesreći koja se dogodila u Bokokotorskom zalivu, blizu Luštice, jedna osoba je poginula, a više ljudi je povređeno, piše CDM. Do nesreće je došlo prilikom sudara motorne jahte i jedrilice, rekao je za CDM direktor Uprave pomorske… »

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Čoveku se bore za život posle nokauta ispred prodavnice

Prva 30.07.2018
U prepirci ispred prodavnice u naselju Stepa Stepanović povređen je Lj. J. (60) nakon što ga je H. M. (55) udario rukom, pri čemu je šezdesetogodišnjak pao udarivši glavom u pločnik. “Novosti” navode da se incident dogodio u četvrtak i da je… »

Ove osobine Lavove čine tako neodoljivim!

Prva 30.07.2018
Važe za privlačne i veoma poželjne u društvu... Kažu da kada se jednom združite s lavovima postajete njihov večni obožavalac. I na neviđeno! Njihov zaštitni znak je kraljevsko držanje, a magnetnom šarmu samouverenih Lavova zaista je teško… »

Sve više parova primenuje trend “lagani seks”! Šta on predstavlja, kako funkcioniše i zašto ga svi hvale?

Prva 30.07.2018
Većina parova se često preispituje da li je seks dobar, dovoljno uzbudljiv i da li može da bude bolji. Jako je važno uspostaviti duhovnu vezu sa parterom, mimo zadovoljavanja osnovne potrebe za seksom. U dugim vezama se seks često svede na onaj… »

"Čujem, a ne razumem": Ako je ovo i vaš slučaj, brzo proverite sluh!

Prva 30.07.2018
Pojačavate televizor više nego inače da biste čuli bilo šta sa njega, ili tražite da vam ukućani nekoliko puta ponove to što vam govore, možda je vreme da proverite da li dobro čujete. S godinama nam je sluh sve slabiji, a ako primetite da… »

Incident u Kušadasiju: Bačena zapaljiva tečnost na "Lastu"

Prva 30.07.2018
U Kušadasiju je došlo do incidenta, tokom kojeg je jedan gost hotela, u kojem su se nalazili srpski turisti, bacio zapaljivu tečnost na "Lastin" autobus. Kako je za Tanjug objasnio Miodrag Skendžić iz "Laste", nije bilo nikakve tuče niti svađe… »

Iz kuće nije izlazio 25 godina, zbog alergije na sunce! Sada je zahvaljujući NEOBIČNOM REŠENJU konačno ugledao dan!

Prva 30.07.2018
Dvadesetpetogodišnji Aleks iz Velike Britanije je kao mali doživeo veliku traumu, kada mu je sunce doslovno “spržilo” lice. Nakon incidenta, roditelji su otkrili da njihov Aleks od rođenja boluje od poremećaja Xseroderma pigmentosum, koji… »

Dragan Petrović Pele o braku sa Olgom Odanović, o ćerki glumici i šta joj je to priredio na prijemnom na FDU

Prva 30.07.2018
Malo koji domaći film i serija prođu bez Dragana Petrovića Peleta. Poznati glumac za "Blic TV Magazin" otkriva kako je izgledalo kada je njegova ćerka polagala prijemni pred komisijom u kojoj je i on sedeo, ali i kako već 30 godina u ljubavi živi sa… »

Kako su se poznati pozdravili sa Oliverom Dragojevićem: Dirljive reči i fotografije Jelene Karleuše, Dina Merlina, Lepe…

Prva 30.07.2018
Legendarni hrvatski pevač Oliver Dragojević juče je u bolnici u Splitu izgubio borbu sa rakom pluća i preminuo u 71. godini života. Na društvenim mrežama su se odmah oglasile njegove kolege i prijatelji kako bi se poslednji put pozdravili sa njim… »

Skuplja vam se SALO u predelu stomaka, butina i na rukama? Ovo su 5 zakona mršavljenja za svaki deo tela!

Prva 30.07.2018
Primetili ste da vam se masno tkivo najviše skuplja u određenom delu tela, a ne znate zašto je to tako. Nauka objašnjava da je distribucija masnoće povezana sa određenim zdravstvenim navikama. Najbolje i najefikasnije rešenje je da odaberete… »