Izvor: Radio sto plus/Sport arhiva vesti 30.07.2018

Odbojkaši počeli pripreme, stigao Eremić

Radio sto plus 30.07.2018
Odbojkaši Novog Pazara počeli su danas pripreme za narednu sezonu, a predsednik Ervin Ćorović rekao je da su ambicije kluba borba za oba domaća trofeja i što bolji nastup u Kupu evropske odbojkaše konfederacije (CEV). "Počeli smo ranije jer… »

Danilović: Još nisam svesna šta sam uradila

Radio sto plus 30.07.2018
Srpska teniserka Olga Danilović izjavila je danas, povodom osvajanja prvog WTA turnira da još nije svesna svog uspeha, ali da je spremna da se u potpunosti okrene profesionalnoj karijeri. "Ovo je velika stvar za mene. Mislim da su se na ovom turniru sve… »

Još jedan Amerikanac u Novom Pazaru

Radio sto plus 30.07.2018
Krilni centar iz SAD Entoan Lemb igraće naredne sezone za ekipu Novog Pazara, rečeno je danas u tom košarkaškom klubu. Lemb ima 30 godina, visok je 203 centimetra, a prošle sezone je kao član islandskog FSU Selfosa na 11 utakmica prosečno beležio… »

Nejmar: Možda preterujem, ali sam u Rusiji trpeo velike bolove

Radio sto plus 30.07.2018
Brazilski fudbaler Nejmar rekao je danas da ume da pretera, ali da je na Svetskom prvenstvu u Rusiji trpeo velike bolove prilikom startova protivničkih igrača posle kojih je javnost smatrala da simulira. "Možda mislite da preterujem, a to je nekad i… »

Olga Danilović napredovala 75 mesta, sada je 112. teniserka sveta

Radio sto plus 30.07.2018
Perspektivna srpska teniserka Olga Danilović ostvarila je veliki napredak na WTA listi posle najvećeg uspeha u karijeri. Danilovićeva je u nedelju osvojila Moskvu, svoj prvi WTA turnir u karijeri, taj trijumf joj je doneo 280 bodova i napredak od čak… »