Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 30.07.2018

Advokati obustavili rad zbog ubistva kolege

Ritam grada Kg 30.07.2018
Zbog ubistva advokata Dragoslava Ognjanovića u Beogradu, Advokatska komora Srbije popuno je obustavila rad. Obustava rada odnosi se i na kragujevačke advokate. “Tokom obustave rada advokati neće pristupati na ročišta za glavnu raspravu i glavne… »

Kragujevčanka uhapšena zbog krađe nakita

Ritam grada Kg 30.07.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rači uhapsili su S. M. (1996) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo krađa. Postoje osnovi sumnje da je ona ušla u nezaključanu kuću jednog domaćinstva u okolini… »

Počeo projekat „Nauči – osnaži se!“

Ritam grada Kg 30.07.2018
Prezentacijom aktivnosti održanoj u zgradi Gradske uprave počela je realizacija projekta „Nauči – osnaži se!“ koju Udruženje žena Zurali Romnji (Jaka Žena) organizuje uz podršku grada Kragujevca. Projekat “Nauči – osnaži se!“… »

Nova nagrada za GTO Kragujevac

Ritam grada Kg 30.07.2018
Uprkos jakoj kiši u selu Rudno na istoimenoj visoravni, stotinak kilometara od Kraljeva, održan je dvodnevni „Sajam seoskog turizma“ koji je,okupio turističke organizacije iz drugih gradova i opština. Gradska turistička organizacija… »

Koncert “Abraševića” na Kongresu esperantista

Ritam grada Kg 30.07.2018
U okviru 91. SAT-a, Svetskog kongresa esperantista koji će okupiti oko stotinu ljudi sa svih kontinenata u Kragujevcu, koncert će održati i CZNTK “Abrašević”. Koncert “Abraševića” biće izveden 6. avgusta na sceni Knjaževsko srpskog… »