Izvor: Srbija danas/Beograd arhiva vesti 30.07.2018

Garaže „Pionirski park“ i „Vukov spomenik“ zatvorene od 1. do 15. avgusta

Srbija danas 30.07.2018
"Parking servis” se zahvaljuje korisnicima na strpljenju i razumevanju tokom trajanja radova. JKP „Parking servis“ obaveštava korisnike svojih usluga da će, zbog izvođenja radova, garaže „Pionirski park“ i „Vukov spomenik“ biti zatvorene… »

Gradonačelnik Beograda ugostio našu mladu šampionku: Olga je ponos naše nacije

Srbija danas 30.07.2018
Danilovićevu očekuje doček na balkonu Skupštine grada Beograda. Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić primio je ovog ponedelja u Starom dvoru mladu teniserku Olgu Danilović, koja je u Moskvi osvojila prvu VTA titulu u karijeri. - Ovaj ponedeljak… »

Čuvamo ekološku ravnotežu grada: Radojičić otvorio prvu "Mini eko-zonu za beogradske vrapce" (foto)

Srbija danas 30.07.2018
Prema njegovim rečima, čist i ekološki očuvan Beograd je zadatak svih nas. Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić otvorio je prvu "Mini eko-zonu za beogradske vrapce" u Bloku 28. On je tom prilikom izrazio zadovoljstvo jer se na ovaj… »

Izmene JGP-a na linijama 45 i 83 zbog radova u Novogradskoj ulici

Srbija danas 30.07.2018
Hitni radovi na vodovodnoj mreži menjaju trasu prevoza. Zbog hitnih radova na vodovodnoj mreži u Novogradskoj ulici, od strane JKP "Beogradski vodovod" od ponedeljka 30.07.2018. godine do završetka radova biće izmenjen režim rada linija JGP-a na… »

Najskuplje po najpovoljnijoj ceni: Ova kupovina će vam ulepšati dan! ...ili život (foto)

Srbija danas 30.07.2018
Potrebno je samo jedno. Dilema o najvažnijoj sporednoj stvari na svetu mogla bi ponuditi onoliko rešenja koliko je upitanih za mišljenje. Ukoliko bi se srodni odgovori grupisali, možda bi se dilema učinila jednostavnijom. Možda bi tako ostale one… »

Vučić obišao ekipu filma "Crawl", koja snima u Beogradu: Projekat vredan 17 miliona dolara

Srbija danas 30.07.2018
Paramount pictures je ovo prvi filmski projekat u Srbiji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas ekipu filma "Crawl", koja snima scene u Luci Beograd. Predsednik Vučić razgovarao je sa producentima filma i predstavnicima najznačajnije… »

Počeli radovi na vodovodnoj mreži u Obrenovcu: Priključak dobija sedam mesnih zajednica!

Srbija danas 30.07.2018
Izgradnja se odvija od ulice Đačkog bataljona do Zvečke. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Marković i član Gradskog veća Miloš Dangubić prisustvovali su početku radova na izgradnji vodovodne mreže od… »

Održana komemoracija zemunskim Jevrejima (foto)

Srbija danas 30.07.2018
Na komemoraciji su pročitana imena članova 231 domaćinstva Jevreja iz Zemuna i okoline. U znak sećanja na stradale sugrađane Jevreje koji su 27. jula 1942. godine stočnim vagonima deportovani u logore Jasenovac i Stara Gradiška, položeni su venci… »