Izvor: Srbija danas/Hronika arhiva vesti 30.07.2018

Novi detalji hapšenja osumnjičenih za otmicu Jeleninog dede! Miloslava oteli amateri

Srbija danas 30.07.2018
Otmica koja je šokirala Srbiju. Dvojica osumnjičenih za otmicu dede Miloslava Radisavljevića, dede Jelene Đoković, locirani su i uhapšeni kao pravi pravcati amateri, na osnovu telefona kojim su tražili otkup od dva miliona evra, a koje su sve vreme… »

Ognjanović postavio kamere pred stanom, snimci se pregledaju? Ubica dobro upoznat sa jednim detaljem?

Srbija danas 30.07.2018
Najveća pomoć očekuje se od sina. Dragoslav Ognjanović, koji je važio za jednog od najboljih krivičara u zemlji, ubijen je u subotu uveče u Ulici antifašističke borbe na Novom Beogradu, nedaleko od "Štark Arene". U pucnjavi je u ruku ranjen i… »

Poslednji slučaj - smrt Nikole Bojovića: Ubijeni Miša Ognjanović zastupao pripadnike klanova (foto)

Srbija danas 30.07.2018
Likvidiran na Novom Beogradu. Dragoslav Miša Ognjanović (57), koji je likvidiran preksinoć na Novom Beogradu, bio je jedan od najpoznatijih beogradskih i srpskih advokata krivičara. Njegova karijera bila je ispunjena nizom medijski propraćenih… »

Ubica prvo viknuo Ognjanoviću jednu reč, a onda je brutalno sasuo rafale u njega!

Srbija danas 30.07.2018
Novi detalji ubistva branioca Luke Bojovića. Napadač maskiran kačketom, koji je u subotu ubio poznatog beogradskog advokata Dragoslava Mišu Ognjanovića (57), najverovatnije se krio iza stuba kod zgrade na Novom Beogradu u kojoj je advokat živeo i… »

Policija traži golf tamne boje sa tablicama BG *****, iza išlo još jedno vozilo sledećih karakteristika

Srbija danas 30.07.2018
Potraga za ubicama u toku. Policija je nakon ubistva advokata Dragoslava Ognjanovića, naoružana dugim cevima blokirala izlaze iz grada u potrazi za automobilom kojim je ubica navodno pobegao. Nezvanično saznajemo da su pripadnici MUP tragali za… »

"Ne zovite policiju, spremite pare danas": Ovako su osumnjičeni za otmicu dede Milosava hteli da iznude novac

Srbija danas 30.07.2018
Isplivali detalji. Kako se saznaje, B. M. uhapšeni otmičar dede supruge srpskog tenisera, odmah nakon što je opljačkao nesrećnog starca uputio je niz pretećih poruka Jeleninim roditeljima. - Skupi pare, poslaću ti dalje instrukcije za sat vremena… »

Najtužnija čitulja! "Sve sam ti oprostio, putuj miran": Potresna poruka sina Miše Ognjanovića (foto)

Srbija danas 30.07.2018
Srce da pukne. Među čituljama posvećenim Dragoslavu Miši Ognjanoviću izdvaja se jedna veoma potresna poruka koju su potpisali Mihajlo i Natalija, odnosno sin iz drugog braka i bivša žena ubijenog advokata. - Tata, voleo bih da si tu, da smo se… »

Udes na Kosovu: Voz udario auto kod Kline!

Srbija danas 30.07.2018
Vozilo je potpuno uništeno. U selu Jagode kod Kline na Kosovu i Metohiji voz je udario u automobil, a samo pukom srećom u ovoj nesreći niko nije povređen. Stravična nesreća dogodila se u selu Jagode kod Kline na Kosovu, kada je voz udario u… »

Iskopali "debelu bertu" u Beogradu: Policija hitno evakuisala radnike

Srbija danas 30.07.2018
Bombe našao bagerista. Na gradilištu budućeg tržnog centra "Ada mol" na Banovom brdu juče je iskopana eksplozivna naprava koja datira iz perioda Prvog svetskog rata. Međutim, tokom današnjeg dana, kad je bila zakazana akcija deminiranja, na istom… »

Sin Petar krunski svedok ubistva advokata Ognjanovića

Srbija danas 30.07.2018
Bojovićev branilac praćen nekoliko nedelja pre likvidacije. Petar (26), sin ubijenog advokata Dragoslava Ognjanovića, jedini je neposredni svedok koji je prisustvovao ubistvu oca, ali nije prepoznao napadača. Premda u ovom trenutku postoje određeni… »