Izvor: Srbija danas/Regioni arhiva vesti 30.07.2018

Marko Đurić poručuje: Albanci žive u iluziji

Srbija danas 30.07.2018
Promena okolnosti. Albanci žive u iluziji da je međunarodna slika po pitanju Kosova i Metohije ista kao i 1999. kada su na nebu iznad Srbije bili avioni NATO, kaže direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, ističući da niti je Beograd danas u tako… »

Užas u nikšiću: Mladić starijem sugrađaninu polomio lobanju

Srbija danas 30.07.2018
Priveden. Nikšićka policija podnela je krivičnu prijavu protiv sugrađanina M.L. (21) osumnjičenog da je teško povredio V.D. (52). M.L. je određeno zadržavanje do izlaska pred istražnog sudiju, saopšteno je iz Uprave policije. Policiji je, kako… »

Evo ko je muškarac koji je pronađen mrtav u Crnoj Gori (foto)

Srbija danas 30.07.2018
Užas. Beživotno telo muškarca, koje je jutros pronađeno u Risnu u blizini manastira Banja, pripada Nikšićaninu Vladislavu Patriću (32), koji je nestao pre nedelju dana, saopštila je policija. Prema nezvaničnim saznanjima, na telu nema tragova… »

Velika tragedija u koprivnici: Dečak se ugušio u krevecu, nije mu bilo spasa

Srbija danas 30.07.2018
Roditelji su ga pronašli bez pulsa. Velika tragedija zadesila je koprivnički kraj. Desetomesečni dečak zapeo je glavom između prečki dečjeg krevetića. Roditelji su ga pronašli bez pulsa. Lekari su se borili za njegov život i uspeli da ga… »

Radovan ubio sina sekirom, telo krio na spratu dva meseca, a ispred pekao rakiju: Osuđen na pet godina!

Srbija danas 30.07.2018
Dolazili često u sukobe. Radovan Đujić (73) iz Brezičana u Okružnom sudu u Prijedoru osuđen je na pet godina zatvora zbog ubistva sina Duška (44). Prilikom izricanja presude rečeno je da je Đujić sina ubio u prekoračenju nužne odbrane, a… »

Pronađen mrtav muškarac u Boki Kotorskoj!

Srbija danas 30.07.2018
Potvrđeno iz Uprave policije. Mrtav muškarac pronađen je u Risnu, u Boki Kotorskoj, potvrđeno je iz Uprave policije Crne Gore. Prema prvim nezvaničnim informacijama, pronađen je Nikšićanin V. P. za kojim se traga od prošle sedmice. Njegova… »