Arhiva vesti » utorak 31. jul 2018

Dačić: Britaniju očigledno ne interesuje srpski stav o Kosovu

Danas 31.07.2018
Velika Britanija, koja od sutra preuzima predsedavanje Savetom bezbednosti UN, namerava da spreči da se u tom telu tokom avgusta održi sednica o situaciji na Kosovu i Metohiji, što bi bilo prvi put da se na Ist Riveru o ovoj temi ne diskutuje u tromesečnom intervalu, pišu danas Novosti. Prema... »

MUP: Dragović i Milić raspoređeni na nove dužnosti

RTV 31.07.2018
RTV: MUP: Dragović i Milić raspoređeni na nove dužnosti
BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su dosadašnji komandant Žandarmerije Goran Dragović i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić raspoređeni na nove dužnosti u MUP-u. Goran Dragović će ubuduće biti policijski oficir za vezu u Ambasadi Srbije u... »

Milojević: Zaboravili smo 3:0 iz Beograda protiv Suduve

Dnevnik 31.07.2018
MARIJAMPOLj: Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da pobeda iz Beograda (3:0) mora da se "izbriše" kako bi ekipa na pravi način shvatila ozbiljnost revanša protiv Suduve u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. "Nikada u fudbalu ne može da se kaže da je sigurno,... »

Jezivi detalji užasa u Grdeličkoj klisuri Probudio nas je stravičan udarac, a onda sam video kako autobus juri u provaliju! (video)

Kurir 31.07.2018
Putnici iz autobusa koji je završio u jarku tokom saobraćajne nesreće u Grdeličkoj klisuri nedaleko od Predejana, kažu da u jednom trenutku čuli jak udarac. "Živi smo i to je najbitnije", rekla je kratko jedna od putnica. U nesreći je kako se saznaje povređeno više od 20 osoba, ali srećom... »

Milojević pred Suduvu: Zaboravili smo 3:0 iz Beograda

B92 31.07.2018
B92: Milojević pred Suduvu: Zaboravili smo 3:0 iz Beograda
Vladan Milojević izjavio je da pobeda iz Beograda (3:0) mora da se "izbriše" kako bi ekipa na pravi način shvatila ozbiljnost revanša protiv Suduve. "Nikada u fudbalu ne može da se kaže da je sigurno, odigralo se samo prvo poluvreme. Igraćemo kao da je 0:0, zaboravili smo utakmicu u Beogradu,... »

Protest advokata u Beogradu

RTV 31.07.2018
RTV: Protest advokata u Beogradu
BEOGRAD - Beogradski advokati danas su ispred zgrade Višeg suda održali protest povodom ubistva svog kolege Dragoslava Ognjanovića, sa koga su poručili da taj zločin mora biti prekretnica i da država mora da ga reši, jer "advokati više ne mogu biti glineni golubovi". Predsednik Advokatske... »

Novi centar Partizana želi iz Beograda do NBA

B92 31.07.2018
B92: Novi centar Partizana želi iz Beograda do NBA
Džok Lendejl, novi centar KK Partizana, rekao je da mu je cilj da zaigra u NBA ligi i da će to pokušati preko Evrope da uradi. Australijanac je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom iz Beograda, ali na kraju prve sezone ima klauzulu da može napustiti Partizan zbog NBA. "San o igranju u NBA je... »

Spartak eliminisao Legiju, Zvezda blizu puta u Trnavu

Dnevnik 31.07.2018
TRNAVA: Fudbaleri Spartaka iz Trnave potencijalni su rival Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, nakon što su večeras eliminisali Legiju iz Varšave, uprkos porazu na domaćem terenu 1:0. U prvom meču u Poljskoj bilo je 2:0 za slovački tim. Legija je od 37. minuta igrala... »

Skok srpske industrije za šest meseci 4,2 odsto

Gde investirati 31.07.2018
Industrijska proizvodnja u Srbiji u junu ove godine veća je za 3,9 odsto nego u istom mesecu prošle godine i veća za 5,6 odsto u odnosu na prošlogodišnji prosek. U prvom polugodištu 2018. godine industrijska proizvodnja je veća je za 4,2 odsto nego u istom periodu 2017., saopštio je... »

Brnabić: Ima prostora za povećanje plata i penzija

Politika 31.07.2018
Premijerka Ana Brnabić kaže da ima prostora za povećanje plata i penzija s obzirom da su najnoviji ekonomski rezultati odlični, tačnije bolji nego što se očekivalo. „Rast BDP-a u drugom kvartalu je 4,4 posto, a u prvom 4,6 posto. Dakle, u prvoj polovini godine je naša ekonomija rasla 4,5... »

©2019 Netmark d.o.o.