Arhiva » Vesti » RTV 01.08.2018

Srbija sa 12 atletičara na EP u Berlinu

BEOGRAD - Selekcija Srbije na predstojećem Evropskom šampionatu u atletici u Berlinu nastupiće sa 12 takmičara, saopštio je danas Atletski savez Srbije (ASS).

RTV sreda, 1. avgust 2018.  |  Tanjug
RTV: Srbija sa 12 atletičara na EP u Berlinu

Bio je Srbije braniće Ivana Španović, Milica Gardašević i Strahinja Jovančević (skok u dalj), Tamara Salaški i Maja Ćirić (400 m), Marija Vučenović i Vedran Samac (bacanje koplja), Amela Terzić (1.500 m), Dragana Tomašević (bacanje diska), Dušica Topić (50 km hodanje), Asmir Kolašinac (bacanje kugle) i Emir Bekrić (400 m prepone).

Prvi će na borilište Asmir Kolašinac, 6. avgusta, u kvalifikacijama u bacanju kugle.

"Završne pripreme kao i svake godine odrađujem u Sjenici. Još pre 10 godina sam ovde obezbedio odlične uslove za trening i uvek se dobro spremim što je slučaj i sada. Odradio sam sve kako sam i planirao, jedini problem imam sa ručnim zglobom, ali se iskreno nadam da me to neće puno poremetiti na dan takmičenja. Očekivanja su mi uvek visoka, ali i realna, tako da ću ovog puta biti zadovoljan i plasmanom u finale, odnosno među prvih osam, ali potajno se nadam da ću uz malo sreće imati priliku da se borim za jednu od medalja", izjavio je Kolašinac.


Objavljeno na sajtu rtv.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2019 Netmark d.o.o.