Beograd arhiva vesti 11.08.2018

Udes na autoputu, povređeno pet osoba, među njima i beba

Blic 11.08.2018
Pet osoba povređeno je rano jutros oko pet sati, na auto-putu odmah posle Dobanovčke petlje, u smeru ka Šidu, a među njima je i jednogodišnje dete, rečeno je u MUP-u. Policija je obavila uviđaj a, kako se navodi, u saobraćajnoj nesreći su… »

Odzvonilo bahatim investitorima: Državni organi zajedno protiv bespravne gradnje u Beogradu

Srbija danas 11.08.2018
Jedna od mera upisivanje zabeležbe u katastru. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić zatražio je da gradske opštine dostave Gradu Beogradu sve inspekcijske predmete koji se vode u vezi sa bespravnom gradnjom, a koji se vode na NN lica. - Primetili smo… »

Izmenjene trase prevoza: Majstori u Bulevaru despota Stefana

Večernje novosti 11.08.2018
Zbog postavljanja vodovodnih cevi u prometnoj saobraćajnici neke linije javnog prevoza će promeniti trase. Stajalište autobusa kod Skadarske ulice biće privremeno ukinuto do 2. septembra. RADOVI na rekonstrukciji vodovodne mreže u Bulevaru despota… »

Autobus naleteo Na pešaka Na čukarici: Muškarac (55) sa teškim povredama u bolnici, povređeno i troje putnika

Blic 11.08.2018
Pešak (55) i troje putnika autobusa na liniji 53 povređeni su u saobraćajnoj nezgodi danas oko 12.45 sati u Ulici Blagoja Parovića. Autobus je, kako saznajemo, naleteo na pešaka van prelaza. - Na teren su poslate dve naše ekipe, jedna je teže… »

Dolijao vozač "lamborginija": Pauk mu odneo auto zbog bahatog parkiranja, on došao po njega i pokušao da pobegne

Blic 10.08.2018
Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć svog četvorotočkaša na trotoar u Ulici kralja Milutina, ali tu se nije zaustavio. Kada su radnici JKP "Parking servis" prevezli automobil na plac, on je došao, seo u… »

Humanitarni turnir za najugroženiju decu Beograda

Studio B 11.08.2018
Humanitarni turnir u malom fudbalu na Adi Ciganliji. Prikupljeno više od milion i 200.000 dinara za najugroženiju decu u Beogradu. Član Gradskog veća Dragomir Petronijević prisustvovao je turniru u malom fudbalu „Humanijada” koji se, povodom… »

Divan gest mlade Beograđanke vraća veru u ljude (video)

Blic 11.08.2018
Lepa reč, osmeh i mala pomoć velikih ljudi ponekad su dovoljni da nekom ulepšaju dan i vrate veru u neke stare, zaboravljene, prave vrednosti. U gradu u kojem svi užurbano prolaze usijanim asfaltom, zaboravljajući da jedni druge pozdrave u prolazu… »

Ovde treniraju vicešampionke Srbije: Škola odbojke za devojčice - sa popustom (foto)

Srbija danas 11.08.2018
Novi upisni krug od 10. septembra. U susret početku školske godine kada se učenici i njihovi roditelji pripremaju za naredni (životni) ciklus u kojem će se steći nova znanja, sklopiti nova poznanstva, obnoviti stara drugarstva, zameniti stari… »

Vesić: Bespravna gradnja krivično delo koje je kažnjivo zatvorom

Danas 11.08.2018
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić zatražio je da gradske opštine dostave Gradu Beogradu sve insekcijske predmete koji se vode u vezi sa bespravnom gradnjom, a koji se vode na NN – nepoznata lica. Primetili smo da postoji više hiljada inspekcijskih… »

(Kurir TV) najbogatiji srpski klinac opet ima problem sa policijom: Zaustavljen u centru grada, policajac mu naredio da ga…

Kurir 11.08.2018
"Bogati crni panter" odnosno klinac koji svojim Lamborginijem divlja po srpskim putevima danas je opet izgleda imao problema sa organima reda. Kako se može videti na snimku, momka srpskog porekla koji živi u Švajcarskoj danas je zaustavio policajac na… »