Izvor: Gde investirati arhiva vesti 11.08.2018

Novo poskupljenje goriva u Srbiji

Gde investirati 11.08.2018
Iako je nafta pojeftinila na svetskim berzama, to se ne odražava na Srbiju. Iako je sirova nafta na svetskim berzama pojeftinila za nekoliko dolara po barelu u poslednjih mesec dana a dinar se i dalje dobro drži, cene goriva na našim pumpama, umesto da… »

Potvrđeno: Kaspersky dolazi u Srbiju

Gde investirati 11.08.2018
Kompanija “Kaspersky” planira da otvori kancelariju u Srbiji, potvrdili su u ruskoj firmi koja se bavi razvojem softvera za bezbednost podataka. “Trenutno smo angažovani oko završavanja planova u vezi sa tom namerom. U ovom trenutku, ne možemo… »

Još jednom propala prodaja MSK Kikinda

Gde investirati 11.08.2018
Do isteka roka danas u 15 sati nijedna kompanija nije poslala ponudu za Metanolsko-sirćetni kombinat Kikinda. Bilo nekoliko kompanija koje su se interesovale za tendersku dokumentaciju MSK. Prema ranijim najavama iz vlade do kraja godine biće raspisan i… »

Ujedinjeni Arapski Emirati grade novi naftovod

Gde investirati 11.08.2018
Ujedinjeni Arapski Emirati će izgraditi naftovod koji će povezati lučki grad Asab u Eritreji sa Adis Abebom, prestonicom Etiopije, javila je etiopska TV Fana. Informacija je obelodanjena tokom sastanka premijera Etiopije Abija Ahmeda i ministra za… »

Sud odlaže stečaj Azotare

Gde investirati 11.08.2018
Privredni sud u Pančevu za mesec dana je odložio ročište o uvođenju stečaja u Azotaru, rekao je predsednik Samostalnog sindikata te fabrike Gradiša Živanović. “Rasprava je odložena za 10. septembar zbog kašnjenja u realizaciji socijalnog… »

Estoniji preti populaciona katastrofa

Gde investirati 11.08.2018
Zemlja koju međunarodne institucije najčešće ističu kao primer uspešne tranzicije u razvijenu tržišnu privredu, koja je isprobala sve „teške mere“ od fiksiranja kursa do uvođenja jedinstvene poreske stope i postala država čiji građani… »