Izvor: Jug press arhiva vesti 11.08.2018

Stoti rodjendan Aleksandra Stojanovića

Jug press 11.08.2018
LESKOVAC Leskovčanin Aleksandar Stojanović proslavio je stoti rođendan a čestitao mu je gradonačelnik Goran Cvetanović. „Imam sina i unuke koji žive u Beogradu“ kaže Stojanović i dodaje da se oseća dobro. „Zdravlje me služi, pokretan sam… »

Nišville džez festival u punom zamahu , večeras Mat Bianko i Lisa Simone

Jug press 11.08.2018
NIŠ Drugo festivalsko veče Nišvila bilo je u znaku grupe The Manhattan transfer, vokalne džez grupe koja je prvi put nastupila u ovom delu Evrope. Njihova decenijska džez karijera doprinela je da se organizatori odluče da ovogodišnji dobitnici… »

Još jedna automobil goreo u Nišu

Jug press 11.08.2018
NIŠ Automobil marke BMW izgoreo je u noći između petka i subote na parkingu u naselju Duvanište u Nišu. U policiji kažu da su im gradjani prijavili noćas oko 3.45 sati da na parkingu gori automobil. Dodaju da “intenzivno radi na rasvetljavanju… »

Promocija zdravog života sutra na Hisaru uz roštilj

Jug press 11.08.2018
LESKOVAC U nedelju, 12. avgusta 2018. u 11 časova grad Leskovac, u cilju promocije zdravog života i druženja u prirodi, organizuje izlet na Hisaru, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Leskovca. Biće organizovan izlet sa gradonačelnikom… »

Testiranje radnika za rad u Fabrici čarapa u Medvedji

Jug press 11.08.2018
MEDVEDJA U Medvedji je obavljeno testiranje radnika za rad u Fabrici čarapa koja će uskoro biti otvorena u tom mestu u nekadašnjem pogonu niškog “Niteksa”. Vlasnik ove firme je Muharem Salihu iz Tupala kod Medvedje koji godinama radi u Italiji… »

Počela sezona kupanja na Grdeličkom bazenu

Jug press 11.08.2018
GRDELICA Zbog loših vremenskih prilika tokom jula meseca sezona kupanja na grdeličkom bazenu je kasnila. Bazen je počeo da radi, cena karata je 100 dinara za odrasle, 50 za decu, a najmlađi, do sedam godina starosti, ne plaćaju kartu. Radno vreme je… »

Trinaesta Grdelička regata

Jug press 11.08.2018
VLASOTINCE Oko dvesta učesnika spustilo se u četrdesetak svakojakih plovila, od kojih su neka bila i ručne izrade, niz Južnu Moravu u okviru ovogodišnje Grdeličke regate. Start je, po običaju, bio kod Sarajevskog mosta, a cilj u Dobrotinu… »

Usvojen program manifestacije „Dani Vranja“

Jug press 11.08.2018
VRANJE Vranju i ovog leta neće izostati kulturna manifestacija „Dani Vranja“. Početak je planiran za sredu, 22. avgusta. Tada će na gradskom šetalištu biti otvoreni salon knjiga, etno sajam i izložba duboreza učenika Tehničke škole u Vranju… »

Povoljnost za Nišlije koje dopijaju novac iz inostranstva – Blokčejn tehnologija

Jug press 11.08.2018
NIŠ U Nišu su predstavnici irske kompanije AID TEČ predstavili jedinstveni projekat pod nazivom „Doznake zasnovane na blokčejn tehnologiji“ koji sprovodi kancelarija Ujedinjenih nacija za razvoj, grad Niš u saradnji sa ovom irskom kompanijom… »

U Zdravstvenom centru postavljeni novi načelnici

Jug press 11.08.2018
VRANJE Imenovanjem dr Ljiljane Antić za vd direktora Zdravstvenog centra Vranje, došlo je do kadrovskih promena u ovoj ustanovi. Na nekim odeljenjima Opšte bolnice promenjeni su načelnici. Za načelnicu Odeljenja ginegologije i akušerstva, umesto… »