Izvor: Morava info arhiva vesti 11.08.2018

Nafta u svetu pojeftinila, benzin u Srbiji poskupeo

Morava info 11.08.2018
Iako je sirova nafta na svetskim berzama pojeftinila za nekoliko dolara po barelu u poslednjih mesec dana, a dinar se i dalje dobro drži, cene goriva na našim pumpama, umesto da idu naniže, porasle su za nekoliko procenata. Tako je u petak, u odnosu na… »

Gradski park do kraja godine dobija novi izgled

Morava info 11.08.2018
ČAČAK – Gradski park u Čačku do kraja godine dobiće novo ruho, najavio je gradonačelnik Milun Todorović. To će se pre svega odnosti na nabavku i postavljanje novog mobilijara kroz projekat kompanije NIS “Zajednici zajedno“, kojim će za… »

“TrkaČa 2018“, prva ulična trka u Čačku nakon 28 godina

Morava info 11.08.2018
ČAČAK – Nakon punih 28 godina u Čačku će se održati jedna ulučna atletska trka. U organizaciji Udruženja Čačana u Čačku, Grada Čačka, lokalnog Sportskog saveza i Atletskog kluba ČAAK, 16. septembra održaće se “TrkaČa 2018“… »

“Mrtvi pijani“ se vraćali iz Guče: Trojica vozača imala preko tri promila alkohola u krvi

Morava info 11.08.2018
GUČA – Načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov izjavio je da su tokom sabora trubača u Guči pojačane kontrole policije i da se vozači posebno kontrolišu na alkohol i prekoračenje brzine. Arsov je rekao da su trojica vozača iz Guče… »

Vozilo ipak tehnički ispravno ako ima površinsku koroziju, ogrebotine ili ulegnuća

Morava info 11.08.2018
Na tehničkom pregledu vozila dozvoljena su oštećenja koja ne utiču na bezbednost, a površinska korozija nije razlog da vozilo bude tretirano kao neispravno, saopštilo je Ministrastvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije. Kako se navodi, nije dozvoljena… »

Čačani realni pre starta Prve lige: Teško ćemo odmah nazad u elitu!

Morava info 11.08.2018
ČAČAK – Čačanska knjiga spala je na dva slova bar kad je reč o golmanima Borca. Za mesto između stativa konkurišu, za sada, Saša Mišić i mlađani Mateja Maslarević. Borac je na kraju prolećne sezone napustio elitu, pa će crveno-beli sa… »