Izvor: Noizz arhiva vesti 11.08.2018

Hladno Pivo odbili da zamene zabranjenog Bajagu na nastupu u Karlovcu

Noizz 11.08.2018
Nakon što je objavljeno da Momčilo Bajagić Bajaga neće svirati na Danima piva u Karlovcu zbog pritisaka branitelja, iz benda "Hladno Pivo" koji je trebalo da nastupi umesto Bajage, obavestili su javnost da ni oni takođe neće nastupiti na toj… »

Emotivna poruka Ivane Španović zbog povlačenja pred finale EP

Noizz 11.08.2018
Najbolja srpska atletičarka neće nastupiti u finalu Evropskog šampionata u Berlinu. Ovu tešku odluku doneo je stručni tim Ivane Španović posle detaljne analize povrede zadobijene u kvalifikacijama. Skokovima u kvalifikacijama Ivana je dokazala da… »

Vučić napušta politiku i ljudi su u panici

Noizz 11.08.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rešio je, sudeći po anonimnim izvorima bliskim SNS-u i tabloidima još bližim toj stranci, da se povuče sa čela partije i da, samim tim, napusti politiku. Ovu odluku je, navodno, doneo zbog "stalnih opstrukcija… »

Većina haljina Megan Markl ima džepove i genijalan razlog za to

Noizz 11.08.2018
Nije čudo činjenica da Megan Markl odudara od mnogih članova kraljevske porodice. S obzirom na to da je još kao klinka bila borac za ženska prava, vojvotkinja od Saseksa svakim javnim pojavljivanjem pošalje snažnu poruku, čak i kada je u pitanju… »

Večerašnji mlad Mesec nam donosi veliku životnu promenu

Noizz 11.08.2018
Astrolozi već neko vreme s nestrpljenjem iščekuju 11. avgust jer će se danas podudariti tri jako važna astrološka fenomena i, kako kažu, poljupljaće nam svet. Ukratko, evo šta se dešava: većeras je mladi Mesec u Lavu, a tokom dana smo imali… »

Hrvatska umetnica koja je genijalno objasnila sve parove na plaži

Noizz 11.08.2018
Ako ste poslednjih mesec dana švrljali društvenim mrežama, sigurno ste naišli na presmešne stripove, nasmejali se i nastavili skrolovanje. U međuvremenu su te ilustracije postale hit u regionu i vlasništvo su jedne hrvatske umetnice. Tisja… »

Kloi u epizodi "Jako skupo strašilo za vrane"

Noizz 11.08.2018
Kajli Džener je juče proslavila 21. rođendan velikom žurkom na kojoj su glavne zvezde, pored same slavljenice, bile njene sestre, koje kao da su se takmičile koja će provokativnije da se obuče (kao, uostalom, i u svakoj drugoj prilici). U čitavoj… »

Pre tačno 73 godine Jugoslovenke su dobile pravo glasa

Noizz 11.08.2018
Na današnji dan, 11. avgusta 1945. godine, žene u Jugoslaviji izborile su se za pravo glasa. Tek nakon naše zemlje, ova prava ostvarile su žene u Francuskoj, Belgiji, Italiji, Albaniji, Grčkoj, Švajcarskoj... Ipak, situacija im nije bila laka iako… »

Nova greška u "Slagalici" - toliko glupa, da je tužno

Noizz 11.08.2018
Situacija sa "Slagalicom" sve više liči na onaj trenutak kada vidite nekoga ko vam je jako dugo bio jako dobar prijatelj kako srlja u propast, a vi ne možete da uradite ništa po tom pitanju. Šteta, jer je u pitanju jedna od zaista jako retkih… »

Facebook uvodi tri nove opcije

Noizz 11.08.2018
Mark Zakerberg najavio je novi set opcija koji bi korisnicima Fejsbuka i Instagrama trebalo da pomogne da smanje vreme provedeno na tim društvenim mrežama. Koliko puta vam se dogodilo da ste otvorili Fejsbuk ili Instagram samo kako biste proverili jednu… »