Izvor: Srbija danas/Balkan arhiva vesti 11.08.2018

Uhapšen Albanac koji je pobio porodicu: Preti mu doživotna robija

Srbija danas 11.08.2018
Policija je pronašla i "kalašnjikov" iz kog je pucano. Albanska policija uhapsila je rano jutros 24-godišnjeg muškarca, osumnjičenog da je ubio osam članova svoje porodice. Osumnjičeni Ridvan Zikaj uhapšen je kilometrima daleko od sela Resuljaj… »

U jeku turističke sezone zemljotresi ne prestaju: Tresla se Albanija i Crna Gora

Srbija danas 11.08.2018
Jačina u hipocentru iznosila je 5.1 jedinicu Rihterove skale. Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju danas je u 17 časova i 38 minuta registrovao jači zemljotres, sa epicentrom 20 kilometara jugozapadno od Peskopeje u… »

Mladić i devojka se naslonili na ogradu, pa se survali niz stene: Užas u Herceg Novom (foto)

Srbija danas 11.08.2018
Strašno. Kod plaže Vojničke banje, na Šetalištu Pet Danica, juče oko 18 časova mladić i devojka iz Herceg Novog naslonili su se na ogradu, neočekujući da je trula i da neće izdržati njihovu težinu. Stropoštali su se na stene ispod… »

Nevreme u Baru razorilo plaže i priobalje: Oluja tutnjala, spasavanje je bilo neophodno! (video)

Srbija danas 11.08.2018
Spasilački timovi su brzo reagovali. Dvadesetomunutno nevreme koje je pogodilo barsku obalu i zahvatilo područje od rta Ratac do Volujice, napravilo je pravi dar-mar na plažama i u priobalju. Zahvaljući brzoj reakciji spasilačkih timova Uprave… »

Poruka vladi: Narod će se dići! Haos u Rumuniji! (video)

Srbija danas 11.08.2018
Bez straha! Hiljade Rumuna okupilo se danas na još jednom protestu protiv vlade. Demonstranti su nosili zastave Rumunije, Evropske unije i druge, a stajali su ispred zgrade vlade u Bukureštu, gde je juče došlo do nasilnih sukoba sa policijom. - Bez… »