Izvor: Telegraf/Balkan arhiva vesti 11.08.2018

Uhapšen krvnik Albanac koji je pobio 8 članova svoje porodice: Posvađao se oko međe, izvršio pokolj, pa izazivao policiju…

Telegraf 11.08.2018
Uhapšen je na izlasku iz sela Selenice, a prilikom hapšenja nije pružao otpor. Albanac Ritvan Zikaj (24) je osumnjičen da je ubio osam članova svoje porodice i ranio još šest osoba. Lokalni mediji su preneli da je Ritvan nakon potere uhapšen… »

Naslonili se na ogradu, pa propali i stropoštali se na stene: Sasvim obična šetnja mladog para u Herceg Novom završila se u…

Telegraf 11.08.2018
Mladić i devojka pali su sa pet metara visine, pravo na stene. Kod plaže Vojničke banje, na Šetalištu Pet Danica, oko 18 časova mladić i devojka iz Herceg Novog naslonili su se na ogradu, neočekujući da je trula i da neće izdržati njihovu… »

Drama u Baru: Spasioci spasli 13 osoba koje je na pučini zadesila strahovita oluja (foto) (video)

Telegraf 11.08.2018
Uprava pomorske sigurnosti vratila je ukupno 7 plovila, imovina i životi spaseni. Bar je danas popodne pogodilo snažno nevreme koje je izazvalo ozbiljne probleme na plažama i u priobalju. Iznenadno nevreme zahvatilo je barsku obalu od rta Ratac do… »

Rumuni iz dijaspore došli u Bukurešt na proteste protiv vlade, 440 ljudi povređeno nakon sukoba sa policijom (foto) (video)

Telegraf 11.08.2018
Više osoba je privedeno a policija je tokom večeri u nekoliko navrata koristila i vodeni top. Rumunske vlasti saopštile su danas da je 440 osoba povređeno, među kojima 24 pripadnika policije, u sukobima demonstranata i policije koji su u Bukureštu… »

Tragedija u Varaždinu: U jezeru se utopio mladić (20)

Telegraf 11.08.2018
Mladić je na jezeru u blizini kupališta Akvasiti bio s društvom a potom je nestao dok se kupao. Na kupalištu na jezeru u Varaždinu danas se utopio 20-godišnji mladić, saopštila je varaždinska policija. Mladić je na jezeru u blizini kupališta… »

Užas u Strugi: Silovao devojčicu (15), a policija ga tražila zbog izdržavanja zatvorske kazne

Telegraf 11.08.2018
Nakon provere njegovih podataka bilo je utvrđeno da se za njim tragalo zbog izdržavanja zatvorske kazne. Boravak porodice S.J. ( 37 ) iz Skoplja kod svojih prijatelja u kući F.N. u Strugi, na jugu Makedonije, pretvorio se u pravi horor. Koristeći… »

Pala prva presuda: Najveći svetski proizvođač gmo semena mora da plati 289 miliona dolara odštete čoveku koji je oboleo od…

Telegraf 11.08.2018
Džonson je radio kao baštovan u jednoj školi, a za održavanje okoline vrlo često je koristio Monsantov herbicid "Roundup", koji sadrži glifosat, za koji se smatra da izaziva kancer. Sud u San Francisku doneo je odluku da najveći svetski… »

Tramp osudio rasizam, poziva na ujedinjenje nacije

Telegraf 11.08.2018
Prošle godine, Tramp je bio kritikovan jer je posle nereda u Šarlotsvilu, u kojima je ubijena jedna učesnica protesta protiv rasizma, okrivio obe strane za nasilje. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da osuđuje sve vrste rasizma i… »

Kako je Bajaga prokomentarisao potez benda Hladno pivo nakon što su odbili da nastupaju umesto njih u Karlovcu

Telegraf 11.08.2018
Hladno pivo je odbilo poziv organizatora ovog festivala u Karlovcu uz konkretno obrazloženje. Grupa Bajaga je imala zakazan nastup na Danima piva u Karlovcu u Hrvatskoj. Međutim, juče se pojavila informacija da su hrvatski takozvani branitelji… »