Izvor: Beta video arhiva vesti 14.08.2018

Sada izvesno jedino to da se konačno rešenje za Kosovo neće postići brzo

Beta video 14.08.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je kazao i da je razočaran reakcijom dela javnosti na to što je pokušao da gradjani Srbije dobiju više po pitanju Kosova. ``Jel rekla Angela Merkel da je razgraničenje završeno, jesmo li dobili takav… »

Djikanović: Od 1998. do kraja 1999. godine na prostru KiM kidnapovano oko 3.500 Srba

Beta video 14.08.2018
BEOGRAD - Predstavnica udruženja porodica komsetskih stradalnika Gordana Djikanović kazala je da je od od 1998. do kraja 1999. godine na prostru Kosova i Metohije kidnapovano oko 3.500 Srba i drugih nealbanaca koji su mučeni i ubijani na… »

Vučić: Merkel nas je već razgraničila

Beta video 14.08.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je danas na izjavu nemačke kancelarke Angele Merkel koja se protivi ideji razgraničenja Srbije sa Kosovom navodeći da je već pet godina njen stav isti, ali da je ona razgraničila Srbiju… »

Vučić: Penzije od novembra veće devet odsto

Beta video 14.08.2018
BEOGRAD - Penzionerima će primanja od novembra biti značajno uvećane, za devet odsto, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je novinarima posle posete Vojno-tehničkom Institutu rekao da će penzioneri posle te povišiće imati… »

Vučić: Potrebna snažna vojska da bi sačuvala slobodu i nezavisnost zemlje

Beta video 14.08.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je bi se sačuvala sloboda i nezavisnost zemlje potrebna snažna i odgovorna vojska sa ljudima spremnim i sposobnim da odbrane državu od svakog agresora. Vučić je prilikom obilaska… »

Stefanović sa polaznicima 16. klase COPO

Beta video 14.08.2018
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović primio je danas Miloša Vanića i Filipa Karličića, polaznike 16. klase Centra za osnovnu policijsku obuku, koji su neposredno nakon izvršenja krivičnog dela krađe, brzom i efikasnom… »

Sastanak Direkcije policije

Beta video 14.08.2018
BEOGRAD - Sastanak Direkcije policije sa načelnicima svih policijskih uprava u Srbiji(pokrivalice) Beta/MUP… »

Rebić: Paljenje automobila unosi nemir, počinioci da što pre budu pronadjeni

Beta video 14.08.2018
BEOGRAD - Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da slučajevi paljenja automobila prethodnih dana unose nemir i osećaj nesigurnost medju gradjane Srbije i da je zato naložio da se počinioci što pre pronadju. Beta/MUP… »

Vučić sa Tačijem bi trebalo da se sretne u Birselu u septembru

Beta video 14.08.2018
BEOGRAD -  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je kazao i da bi sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem trebalo da se sretne u Birselu u septembru, ali da je moguće i da će se videti u Austriji pre toga, što još nije odlučio. Beta/MOD… »

Vučić: Kome se ne svidja neka napusti vlast

Beta video 14.08.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je danas kolegama iz SNS i koalicionim partnerima da mogu da izadju iz vlasti ako to žele i da ne sede na ``dve stolice``. ``Idi gde god hoćeš, svako iz SNS i svako… »